FinanceProfessionals.ro – primul site de joburi specializat în domeniul financiar

BUCURESTI - 22 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, HR

Fisiere atasate:

FinanceProfessionalsro.pdf

După patru luni de activitate, primul site de joburi dedicat exclusiv domeniului financiar, FinanceProfessionals.ro a atins rapid rezultate foarte bune, atât în termeni calitativi, cât și cantitativi. Site-ul colaborează deja cu companii importante din țară, precum și cu firme de recrutare și executive search.

FinanceProfessionals

FinanceProfessionals

 Ne bucură faptul că site-ul a fost primit cu un real interes atât de către angajatori cât și de candidați. Pe piață se simte nevoia unei soluții care să ofere companiilor acces la o bază de candidați relevantă și care să eficientizeze procesul de recrutare.Pentru anul următor ne-am propus consolidarea poziției în această nișă, prin atragerea a cât mai multor joburi relevante pentru comunitatea specialiștilor din domeniul financiar din România 

Radu Văcărelu - fondator FinanceProfessionals.ro

După patru luni de activitate, primul site de joburi dedicat exclusiv domeniului financiar, FinanceProfessionals.ro a atins rapid rezultate foarte bune, atât în termeni calitativi, cât și cantitativi. Astfel, statisticile arată că după patru luni, site-ul a înregistrat:

- Vizitatori unici: 38,000

- Vizualizări: 281,000

- Joburi: 95

- Aplicări la joburi: 4,200

- Utilizatori: 2,500

- 35% din baza de candidați au roluri de management

Strategia site-ului este de a se diferenția în primul rând prin calitatea joburilor și a CV-urilor. "Ne bucură faptul că site-ul a fost primit cu un real interes atât de către angajatori cât și de candidați. Pe piață se simte nevoia unei soluții care să ofere companiilor acces la o bază de candidați relevantă și care să eficientizeze procesul de recrutare." a declarat Radu Văcărelu, unul din fondatorii site-ului. "Pentru anul următor ne-am propus consolidarea poziției în această nișă, prin atragerea a cât mai multor joburi relevante pentru comunitatea specialiștilor din domeniul financiar din România" a continuat Văcărelu.

Printre cele mai reprezentative joburi din domeniul financiar publicate pe site se numără: Chief Financial Officer, Financial Manager, Audit Manager, Financial Controller, Internal Audit Manager, Chief Accountant, Reporting Supervisor, Business Modelling, Valuation Consultant, Senior Accountant, Audit Junior, etc. Acest lucru se datorează colaborării cu unele din cele mai importante companii din România, precum: PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Ernst&Young, BDO, Baker Tilly, Decathlon, Banca Românească, Orange, dar și cu firme de recrutare și executive search.

FinanceProfessionals.ro utilizează o multitudine de canale specifice pentru promovarea anunțurilor de joburi. Acestea includ o versiune mobilă a site-ului, alerte de joburi personalizate prin e-mail și integrarea cu mediile sociale (LinkedIn, Facebook și Twitter).

Prețul unui anunț standard este de 59 euro, iar un anunț premium ajunge la 84 euro. În cadrul ofertei de lansare, angajatorii beneficiază de două anunțuri gratuite la crearea unui cont pe site. Site-ul oferă și pachete personalizate flexibile cu discounturi semnificative.

Anunțurile de joburi FinanceProfessionals.ro pot fi urmărite și pe Facebook și LinkedIn.

 

FinanceProfessionals.ro este primul site de joburi din România dedicat în exclusivitate profesioniştilor din domeniul financiar. FinanceProfessionals.ro este proprietatea Career Point SRL, firma infiinţată de către doi antreprenori români cu experiență in domeniul financiar și al resurselor umane. Nadir Ali are peste 14 ani de experiență în audit și consultanță de management din care 10 ani în cadrul unei firme din Big Four, iar Radu Văcărelu are 13 ani de experiență în managementul resurselor umane și recrutare, atât în cadrul unor firme de recrutare și executive search, cât și a unor companii multinaționale din domeniul telecomunicațiilor, energiei și ingineriei.