Ancheta colectiva

Definitie Ancheta colectiva

Cercetare de piata cantitativa, repetitiva (spre deosebire de o ancheta punctuala), ce permite cuantificarea unui fenomen o perioada lunga de timp (furnizeaza in mod regulat si continuu informatii specifice - asupra vanzarilor, cumpararilor sau distributiei unei game de produse/marci, asupra audientei unor suporturi publicitare, concurentilor s.a.). Acest tip de studiu include: ancheta multiclient - un numar de firme beneficiare solicita realizarea unui studiu colectiv, avand unu sau mai multe subiecte de interes comun (si avantajul impartirii costurilor). Din aceasta categorie fac parte ancheta omnibus si barometrul de analiza panele (ale consumatorilor, distribuitorilor, de audienta, mixte s.a.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ancheta colectiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ancheta colectiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ancheta colectiva. Definitiile termenilor despre Ancheta colectiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ancheta colectiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ancheta colectiva.