Poze Angajare

 • Charm Studios

  Poza: Bonus din prima zi de angajare

 • Charm Studios

  Poza: Un nou sistem de angajare la Charmstudios – interviul online

 • Cursuri manichiura pedichiura – sanse mai mari de angajare!

  Poza: Cursuri manichiura pedichiura – sanse mai mari de angajare!

 • Invitatie la Speed Dating in Centrul Vechi!

  Poza: Speed Dating - un „interviu” de angajare intr-o noua relatie

 • Media Consulta International susţine Universitatea din Bucureşti în cadrul campaniei “Egalitate la angajare şi la locul de muncă”

  Poza: Media Consulta International susţine Universitatea din Bucureşti în cadrul campaniei “Egalitate la angajare şi la locul de muncă”

 • Targul locurilor de munca COMPERUR -oportunitati de angajare pentru persoane din mediul rural aflate in cautarea unui loc de munca

  Poza: Targul locurilor de munca COMPERUR -oportunitati de angajare pentru persoane din mediul rural aflate in cautarea unui loc de munca

 • Biblioteca Sales Point

  Poza: Sales Point Agency își mărește echipa! Compania oferă 20 de posturi libere pe poziția de Business Introducer

 • Portile deschise HUMAN DIRECT! Consultanta și asistență în procesele de angajare!

  Poza: Portile deschise HUMAN DIRECT! Consultanta și asistență în procesele de angajare!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul angajare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la angajare. Pozele pe tema angajare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul angajare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la angajare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la angajare.