Angrosist

Definitie Angrosist

Distribuitor, intermediar specializat care cumpara marfuri de la producatori in cantitati mari, in vrac (engl. - in bulk) si le revinde detailistilor, transformatorilor, altor utilizatori profesionali, comercianti etc, in cantitati mai mici. Angrosistii pot sa ofere servicii complete (stocarea marfii, finantare, livrare la sediul clientilor, forta de vanzare, asistenta de management) sau pot oferi servicii limitate furnizorilor si clientilor (gen cash and carry, rack jobbers, agenti de expeditie - drop shippers, cooperative de productie - asociatii de ferme aflate in proprietatea fermierilor, ale caror produse sunt destinate vanzarii pe pietele locale).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Angrosist? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Angrosist.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Angrosist. Definitiile termenilor despre Angrosist cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Angrosist, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Angrosist.