Ansoff Matrix

Definitie Ansoff Matrix

Instrument gandit de Igor Ansoff care ofera o structura logica de intelegere si dezvoltare a obiectivelor de marketing baza matricei consta in gradul de a vinde caracteristica de noutate a produsului si a pietelor care sunt vizate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ansoff Matrix? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ansoff Matrix.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ansoff Matrix. Definitiile termenilor despre Ansoff Matrix cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ansoff Matrix, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ansoff Matrix.