IT&S devine Distribuitor Autorizat Dell,- Începând cu Ianuarie 2007 compania distribuie direct toate categoriile de produse Dell -

BUCURESTI - 22 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti – 22 Ianuarie 2007, IT&S - companie cu peste 10 ani vechime, ce activează în industria de IT&C ca importator şi distribuitor al unor mărci clasa A pe categoriile Copy & Print, Document Management & IT Solutions şi Imaging & Multimedia – comunică faptul că, începând cu luna Ianuarie 2007, după o perioadă activă de parteneriat, devine Distribuitor Autorizat al companiei Dell. Cu această ocazie oficialii IT&S anunţă că vor distribui direct întreaga gamă de produse Dell, de asemenea dau publicităţii rezultatele obţinute pe 2006 precum şi obiectivele propuse pentru 2007.

“După o perioadă în care IT&S s-a dovedit a fi unul dintre partenerii importanţi ai companiei Dell în România, cu o cotă de piaţă de 16.5% pe partea de nootebook-uri, anul 2007 ne-a permis consolidarea relaţiilor comerciale cu acest producător şi posibilitatea de a obţine creşteri importante pe toate categoriile de produse marca Dell.”, declară Dana Iorga Chief Operating Officer, IT&S.

Compania Dell este lider mondial al producătorilor de computere şi soluţii (PC-uri si nootebook-uri, servere şi solutii de stocare a datelor) cu un venit net estimat de 55,9 miliarde dolari pe 2006.

„Avem convingerea ca IT&S va contribui substanţial la creşterea vânzărilor de echipamente Dell în România” – declară Dragoş Mateescu, Dell Country Manager România.

Referindu-se la realizările companiei IT&S, Dana Ioarga declară: “În ceea ce priveşte rezultatele pe categoria de produse IT, în 2006 compania şi-a dublat vânzările faţă de anul anterior, iar în 2007 îşi propune o creştere similară, cu o atenţie suplimentară acordată gamei de servere şi soluţii. Cu o cifră de afaceri de 14 milioane de Euro realizată în 2006, ceea ce reprezintă o creştere de 100% faţă de anul anterior, în 2007 ne propunem atingerea volumului de 20 milioane Euro urmărind obiectivul de 30 milioane Euro în 2008.”

Cu aceasta ocazie, oficialii IT&S concluzionează ca piaţa de hardware software şi servicii conexe – în perioada de după integrare , ca şi valoare va depăşi 1 miliard de Euro, cu o pondere de 50% pe partea de produse hardware.”

-------------------------------------------------
Despre IT&S
IT&S este o companie cu peste 10 ani vechime, ce activează în industria de IT&C ca importator şi distribuitor al unor mărci clasa A pe urmatoarele categorii: Copy & Print, Document Management & IT Solutions şi Imaging & Multimedia.
Brandurile distribuite până în prezent de IT&S sunt urmatoarele: Canon, Nec, Yamaha, Dell şi Fujitsu – Siemens.
IT&S este o companie cu capital 100% românesc, cu peste 3000 de distribuitori, reprezentată în întreaga tară la nivelul oraşelor cu peste 50,000 locuitori.

Despre Anteea Consulting

Contact: Roxana Pavel
roxana.pavel@anteea.ro
Gsm: 0722.222.021