Pe 31 octombrie, Vitantis Shopping Center propune cea mai intunecata petrecere a anului - Halloween Fever

BUCURESTI - 29 octombrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Peste 100 de artiști, 10 happening-uri, aproximativ 10.000 de vizitatori așteptați, recreerea de către 60 de dansatori a unui faimos videoclip, scenete din faimosul festival american “House of Horrors”, muzica live și DJ Vasile ne așteaptă la Halloween Fever

București, 28 octombrie, 2009 – Vitantis Shopping Center, centrul comercial-proprietate a grupului Equest, situat lângă târgul auto Vitan, așteaptă toți bucureștenii amatori de humorror (umor negru), la o petrecere neobișnuită. Sâmbătă, 31 octombrie, începând cu orele 12.00 și până la 20.00, toți vizitatorii vor avea posibilitatea să trăiască scenetele « teatru în teatru » de umor negru realizate de o trupă de actori cunoscuți și să intre în atmosfera fantastică a unuia dintre cele mai faimoase videoclipuri tip horror împreună cu 60 de dansatori. Dracula, Eduard the Vampire sau Vrajitoarele vesele sunt doar câteva dintre personajele ce ne vor întâmpina la petrecere.
În așteptarea balului, vizitatorii centrului comercial își vor afla viitorul de la țigănci-ghicitoare și de la astrologe faimoase. Actorii profesioniști vor interpreta piese de teatru ca ”Dracula, the vampire” și ”Nights of London” recreând faimosul festival american « House of Horrors », iar copiii își vor pune măști și vor juca ”Trick or Threat”. Amatorii de muzică vor putea asculta muzică live , specifică nopții de Halloween, iar DJ Vasile va încălzi atmosfera.
Iubitorii de modă vor putea viziona moda de Halloween prezentată de absolvenții Institutului de Arte Plastice și vor putea, de asemenea, vedea ultimele tendințe în moda toamnă-iarnă 2009- 2010 în cadrul colecției Vitantis « Dare to be Dark ».
Seara se va încheia cu un bal mascat ce va începe la orele 16.30. În timpul balului, toți cei care vor intra în Vitantis Shopping Center vor primi costumații din partea organizatorilor și vor fi invitați la dans de țigănci (actori) și de către dansatori profesioniști.
De asemenea, toți vizitatorii care vor face cumpărături de 200 RON în Carrefour Vitantis, Technomarket sau Mobila Bontas sau 25 de RON în galeria de magazine își vor încerca soarta jucând la ”Roata Câștigurilor”, unde vor câștiga automat premii de 25 RON, 50 RON, 75 RON, 100 RON și 400 RON.
Evenimentul este organizat de Vitantis Shopping Center, în colaborare cu Antena 1, Radio ZU și Jurnalul Național.

Despre Anteea Consulting

Despre Equest România
Equest Investments SRL cu sediul în Bucureşti este o sucursală a Equest Capital Limited, responsabilă cu finanţarea şi supravegherea investiţiilor, în special în România.
Despre Equest Parteners
Equest Parteners, cu sediul în Londra, este o companie de management şi consultanţă în investiţii, specializată pe pieţele emergente şi, cu precădere, pe economiile în creştere din sud-estul Europei.
Compania este manager şi consultant pentru anumite proprietăţi Equest, dar şi pentru fonduri axate pe investiţii în sectoare şi industrii cheie, în ţări precum Bulgaria, România şi Serbia, unde compania este prezentă cu birouri de investiţii.

Alexandru Tunaru
alexandru.tunaru@anteea.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anteea-consulting1/pe-31-octombrie-vitantis-shopping-center-propune-cea-mai-intunecata-petrecere-a-anului-halloween-fever