Anticipatory Pricing

Definitie Anticipatory Pricing

Practica de a stabili un pret mai mare decat in mod normal in vederea asteptarii unei inflatii a costurilor, o reglementare guvernamentala de pret, sau alte circumstante de mediu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Anticipatory Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Anticipatory Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Anticipatory Pricing. Definitiile termenilor despre Anticipatory Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Anticipatory Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Anticipatory Pricing.