Anunt publicitar

Definitie Anunt publicitar

Mesaj promotional media, reclama platita, cuprinzand, in functie de suport, un ansamblu de cuvinte (titlu, subtitlu, acrosaj, elemente grafice, ilustratie foto, text, slogan, incheiere etc), reprezentari (simbol, desen, culori, forme etc), precum si fond muzical, dialoguri, scenarii etc, menite sa asigure o perceptie cat mai clara si puternica de catre public. Exemplu (elementele avand cel mai puternic impact sunt evidentiate cu majuscule): TITLU DE ACROSARE, subtitlu, ILUSTRATIE, text-argumentatie, text explicativ, prezentarea ofertei, LOGO, SLOGAN, INCHEIERE. In promovarea vanzarilor, anunt publicitar publicat in presa scrisa, insotit de un cupon pentru raspuns.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Anunt publicitar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Anunt publicitar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Anunt publicitar. Definitiile termenilor despre Anunt publicitar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Anunt publicitar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Anunt publicitar.