AOC

Definitie AOC

Denumire de origine controlata mijloc de certificare a calitatii produselor agroalimentare, utilizat de producatori in scopuri comerciale. Exemplu: la vin (in 2000, a fost infiintat in Romania Oficiul National al Denumirilor de Origine pentru Vinuri - ONDOV), la camembert (in Franta - nu poate fi produsa decat in cinci departamente: Calvados, Eure, Manche, Orne, Seine-maritime) etc. 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru AOC? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul AOC.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la AOC. Definitiile termenilor despre AOC cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la AOC, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la AOC.