Apidava participa in per.15-20 Sept la targul international Apimondia 2009, Montpellier, Franta

Blaj - 14 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Apidava a reusit dupa foarte multi ani sa reprezinte Romania la targul Apimondia 2009, editia 41, Montpellier-Franta, targ dedicat exclusiv domeniului apicol, care reuneste peste 150 de participanti din toata lumea, precum si cel mai mare congres apiterapeutic din lume. Apidava a investit 20.000 Eur in organizarea participarii la acest targ.

In perioada 15-20 Septembrie 2009, la Montpellier in Franta, are loc a 41-a editie a Targul si Congresul Apimondia 2009, targ cu participare internationala a peste 150 de expozanti internationali, exclusiv din domeniul apicol. La acest Congres sunt asteptati circa cinci mii de participanti din toate colturile lumii.Una din sesiunile plenare este dedicata apiterapiei si intruneste oameni de stiinta (medici, farmacisti,biologi, etc) cu lucrari originale.
Compania Apidava srl – Blaj, jud Alba a investit 20.000 Eur pentru participarea ca expozant la Apimondia 2009, a 9 firme romanesti de profil, toate cu un stand comun de 36m², precum si organizarea unui targ de 40 vizitatori - apicultori romani, doritori sa se puna la curent cu cele mai noi echipamente si utilaje din domeniul apicol.
Cele 9 firme expozante vor reprezenta Romania, si vor incerca sa-si stabileasca contacte cu posibili parteneri, in vederea exportului de produse apicole, in special miere.
In prezent Romania exporta aprox. 80% din productia interna, insa din pacate 90% din aceste exporturi se realizeaza vrac (engros), Romania nereusind sa-si vanda produsele pe rafturile magazinelor ca 'made in Romania'. Va fi un foarte bun prilej pentru noi de a promova mierea romaneasca ca miere de calitate superioara, si de ai incuraja pe apicultorii romani (care viziteaza expozitia) sa continue aceasta indeletnicire, sa o dezvolte cat mai mult, sa investeasca, deoarece mierea este un produs cautat la export.
Asteptam sa ne vizitati la Apimondia 2009, 15-20 Sept, Sala Joffre, Nivel 1.
Va stam la dispozitie pentru orice alte lamuriri

Despre Apidava srl

Apidava produce doar miere 100% naturala, fara nici un fel de adaosuri. Producem miere din 1992, si exportam in peste 15 tari din Europa, Asia si America. Din pacate, romanii consuma doar 1/3 din cat consuma germanii, desi Romania este o tara cu o veche traditie in apicultura. Romanii au uitat bunele obiceiuri ale strabunilor nostrii de a consuma miere in loc de zahar. Pe site-ul nostru veti gasi toate argumentele pentru care trebuie sa inlocuiti zaharul din consum cu mierea.
Apidava srl
Tel: 0258.711428
Fax: 0258.711057
office@apidava.ro