Poze Aplicatie salarii

 • Salarii mai mari pentru personalul din educaţie, începând cu decembrie 2015

  Poza: Salarii mai mari pentru personalul din educaţie, începând cu decembrie 2015

 • inspector de salariu

  Poza: Inspector Salarii - Curs acreditat ANC

 • Facturis-Online.ro lanseaza pe telefoanele mobile cea mai ieftina aplicatie de facturare, in cloud, de pe piata din Romania !!!

  Poza: Facturis-Online.ro lanseaza pe telefoanele mobile cea mai ieftina aplicatie de facturare, in cloud, de pe piata din Romania !!!

 • Genocidul din Sănătate marca PSD-Ponta-Bănicioiu

  Poza: Genocidul din Sănătate marca PSD-Ponta-Bănicioiu, unde anual mor 60.000 de români, se risipesc peste 1 mlrd de EUR, iar salariile sunt de mizerie

 • Curs acreditat Inspector Salarii 04 - 06 Iulie 2014 Bucuresti

  Poza: Curs acreditat Inspector Salarii 04 - 06 Iulie 2014 Bucuresti

 • Valeriu Todirascu

  Poza: Trădare sau genicod? Deputații resping reformarea Sănătății unde anual se deturnează 1mlrd de EUR, mor 60.000 de români, iar salariile sunt de mizerie

 • Sedona POS

  Poza: Prima aplicatie din Romania pentru Android si iOS cu conectare la case de marcat

 • Promotia AUTOSOFT SALARII 4.9.5 – PROGRAM DESTINAT SALARIZARII - Versiuni demonstrative la www.autosoft.ro

  Poza: Promotia AUTOSOFT SALARII 4.9.5 – PROGRAM DESTINAT SALARIZARII - Versiuni demonstrative la www.autosoft.ro

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul aplicatie salarii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la aplicatie salarii. Pozele pe tema aplicatie salarii cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aplicatie salarii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la aplicatie salarii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la aplicatie salarii.