Innercity va asigura transportul artistei Anastacia

BUCURESTI - 28 august 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Innercity va asigura transportul artistei Anastacia pe toată perioada pe care o va petrece în România cu ocazia concertului din data de 1 Septembrie 2009 de la Sala Polivalentă. Compania este partenerul oficial de transport VIP al evenimentului.

Innercity va asigura transportul artistei Anastacia

În cadrul parteneriatului cu Media Services Events, Innercity oferă o gamă de masini de lux cu şofer, special adaptate pentru acest gen de transport. Pentru concertul Anastacia au fost alese Mercedes Vito VIP, Mercedes Sprinter VIP şi Mercedes Sprinter Exclusive, autovehicule cu renume pe piaţa de profil din România.

Autovehiculele ce urmează a fi folosite pentru transportul artistei au ca dotări: habitaclul tapiţat cu pilele întoarsă, scaune tapiţate cu piele produsă în Italia, sistem automat de climatizare cu sistem de control din spate. Autovehiculele mai deţin: sistem multimedia de ultima generaţie, două monitoare LCD de 26”, DVD player, scaune ajustabile electric cu rază de 180 de grade, cameră de vedere fata/spate, mese pliabile electrice, sistem de comunicare cu soferul prin intercom, fridigider de 50 l, răcitor de şampanie şi vin. Totodată, mai sunt echipate cu: TV digital cu sistem de recepţie prin satelit, intrare pentru Ipod şi Laptop, sistem ambiental de interior prin LED-uri, scări electrice şi inserţii, ornamente şi elemente de consolă din mahon.

Innercity a asigurat transportul şi altor vedete internaţionale care au susţinut concerte în România printre care se numără: Madonna, Carlos Santana, Suzane Vega, Kelly Rowland, Lil’Kim, Laura Fowles şi Russel Morgan.

Despre App Finance Srl - Innercity

Innercity este divizia de închirieri maşini de lux cu şofer, specializată în transportul VIP, a companiei APP Finance. Innercity este partener oficial pentru servicii de “Chauffeur Drive” pentru Sixt New Kopel Romania şi Hertz Romania precum şi partener Bamboo Club.

Contact:
Sorin Pavel
Senior Marketing Officer
sorin.pavel@innercity.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/app-finance-srl-innercity/innercity-va-asigura-transportul-artistei-anastacia