Poze Ar

 • licitatii publice, licitatii transparente, licitatia.ro

  Poza: Cate noi locuri de munca s-ar crea daca statul ar fi locomotiva economiei prin investitii si achizitii publice transparente si eficiente?

 • Centrul de monitorizare la distanta raspunde imediat alertei initiate prin butonul de panica

  Poza: Teleasistenta Rafael – serviciu salvator de vieti. Aveti 1 minut si 14 secunde la dispozitie? Cei dragi voua s-ar putea sa nu aiba.

 • Votul electronic. Mai simplu decât s-ar crede!

  Poza: Votul electronic. Mai simplu decât s-ar crede!

 • Chris Norman si-ar fi dorit sa devina fotbalist!

  Poza: Chris Norman si-ar fi dorit sa devina fotbalist!

 • JobShop® 2009 – Ţie unde ţi-ar plăcea să lucrezi?

  Poza: JobShop® 2009 – Ţie unde ţi-ar plăcea să lucrezi?

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ar. Pozele pe tema ar cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ar, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ar.