ARBDD    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ARBDD

 • ARBDD. Sacal auriu in Delta Dunarii, actiunea Anubis 2011 de monitorizare si studii preliminare. Foto Miha KROFEL

  ARBDD

  Bucuresti - 15 June 2012

  Comunicat de ORGANIZATIA CRISPUS

  ONG Crispus Sibiu, RNP ROMSILVA , Muzeul "Grigore Antipa ", Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si Facultatea de Stiinte de la Universitatea Lucian Blaga Sibiu se afla printre membrii JET-F, un grup de organisme ce sustin si desfaso ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: romsilva , sacal , antipa , ong crispus , arbdd , management durabil , fauna salbatica

  Vezi toate comunicatele de presa despre ARBDD

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ARBDD.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ARBDD. Informatiile despre ARBDD cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ARBDD, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ARBDD, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.