ARCHIBUS A incheiat un parteneriat la nivel mondial cu ESRI

BUCURESTI - 18 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

ARCHIBUS Inc., lider mondial în domeniul soluţiilor şi serviciilor de Management al Infrastructurii şi Facilities Management, a aderat la ESRI Business Partners Program şi va utiliza produsele GIS (Geographic Information System) dezvoltate de ESRI în soluţiile sale.

ARCHIBUS A incheiat un parteneriat la nivel mondial cu ESRI

“ARCHIBUS Geospatial Extensions for ESRI” pune la dispoziţia factorilor de decizie, într-un timp foarte scurt, informaţii geospaţiale şi despre infrastructură detaliate şi complexe, care ar fi necesitat un volum mare de prelucrare si analiză manuală.
În forma propusă de acest nou instrument, informaţia furnizată permite o analiză mai eficientă a business-ului şi oferă un suport puternic în luarea deciziilor, ceea ce duce la îmbunătăţirea considerabilă a proceselor de lucru.

“ARCHIBUS Geospatial Extensions for ESRI” foloseste o singura interfaţă şi combină informaţiile de Infrastructură şi Facility Management din ARCHIBUS cu informaţiile specifice GIS gestionate de produsele ESRI cum ar fi: ArcIMS, ArcGIS Server, ArcGIS Desktop (inclusiv ArcScene) şi ArcWeb Services. Utilizatorii autorizaţi au acces în orice moment, folosind ARCHIBUS Web Central, la instrumente de vizualizare geospaţiale atât 2D cât şi 3D având ca rezultat obţinerea de rapoarte detaliate despre localizarea proprietăţilor şi a chiriaşilor, a lucrărilor de mentenanţă şi a activelor corporale, pe care le pot analiza folosind criterii şi instrumente caracteristice facility management-ului

Despre ARCHIBUS Solution Centers - Romania

ARCHIBUS, Inc. este lider mondial în domeniul soluţiilor şi serviciilor de Managementul Infrastructurii şi Facilities Management. Sistemul este folosit de 4 milioane de utilizatori din întreaga lume, optimizând administrarea a mai mult de 5 milioane de proprietăţi şi economisind pentru companiile care îl folosesc peste 100 miliarde $ anual.

ARCHIBUS este disponibil în peste 100 de ţări, fiind susţinut de o reţea de peste 1600 de profesionişti în managementul infrastructurii iar în România este prezent prin intermediul reprezentanţei oficiale a producătorului american la Bucureşti – ARCHIBUS Solution Centers - Romania, înfiinţată în 2007.

Printre clienţii internaţionali ai ARCHIBUS se numără nume precum: ABN AMRO Bank, American Express, Google, GlaxoSmithKline, Hewlett-Packard, NASA, Procter & Gamble, Philip Morris International, Societe Generale şi mulţi alţii.

Environmental Systems Research Institute, Inc. (ESRI), cu sediul în Redlands, California, USA este liderul mondial de furnizare de aplicaţii software GIS. ESRI România face parte din grupul de firme ESRI Inc. şi asigură promovarea în România a politicii ESRI în domeniul Sistemelor Informatice Geografice (GIS). Asemănător producătorului ESRI Inc. la scară globală, ESRI România este liderul de piaţăa în România, în domeniul tehnologiilor GIS, cu peste 3.500 de licenţe instalate şi utilizate de peste 300 de organizaţii, cu aplicabilitate în toate domeniile de activitate: protecţia mediului, gospodărirea apelor, apărare, cadastru, instituţii de învăţământ, silvicultură, utilităţi, administraţie publică locală şi centrală, sănătate, universităţi, etc.

Aela Cotabita - 242 50 95

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/archibus-solution-centers-romania/archibus-a-incheiat-un-parteneriat-la-nivel-mondial-cu-esri