Area Market Potential

Definitie Area Market Potential

Estimarea unei cantitati de vanzari, in unitati sau in bani, pentru un anumit teritoriu sau regiune in conditiile unui anumit nivel de efort de marketing al industriei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Area Market Potential? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Area Market Potential.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Area Market Potential. Definitiile termenilor despre Area Market Potential cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Area Market Potential, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Area Market Potential.