Area of Dominant Influence

Definitie Area of Dominant Influence

Zona geografica dominata de un anumit post de televiziune, care are mai multi telespectatori decat alte televiziuni se mai numeste si zona de marketing a postului (Designated Marketing Area - DMA).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Area of Dominant Influence? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Area of Dominant Influence.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Area of Dominant Influence. Definitiile termenilor despre Area of Dominant Influence cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Area of Dominant Influence, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Area of Dominant Influence.