TRAINING PRIN TEATRU - o idee revolutionara pentru beneficiarii de training din Romania.

BUCURESTI - 18 iunie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Un program spectaculos prin care participantii descopera un alt mod de comunicare si de relationare cu cei din jur.

Este cunoscut faptul ca teatrul poate fi un vehicol foarte bun pentru anumite teme de training; comunicare, presentation skills, public speaking sau train the trainer. Acest progarm este impartit in 11 seminarii. Nu sunt folosite deloc: flipchartul, videoproiectia sau deja clasicul suport de curs. Seminariile se desfasoara dupa structura unei repetii. Fiecare seminar are o tema data si un scop; in functie de acestea doua sunt alese activitatiile. Intreg programul este conceput ca un workshop. Sesiunile sunt sustinute de un actor profesionist, se desfasoara pe o scena adevarata si au ca finalitate sustinerea unui fragment dintr-o piesa de teatru.
Programul isi propune sa atinga 3 aspecte importante din activitatea de fiecarea zi a managerilor(actorilor): munca managerului cu sine(munca actorului cu personajul), munca managerului cu ceilalti(repetitia) si actiunea propriu-zisa(premiera).
Pentru detalii va rugam accesati siteul nostru.

Despre Area Training & Consulting

Area Training & Consulting este compania care instruieste, conform nevoilor de dezvoltare a afacerii dumneavoastra, cel mai important activ de care dispuneti: personalul angajat.

AREA TRAINING & CONSULTING
Mihai Teodorescu
tel/fax 021 345 33 36
mihai.teodorescu@areatraining.ro