Aria Residences - case noi, confortabile, moderne, spatioase, smart in Corbeanca, Ilfov

Corbeanca - 2 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Proiectat si dezvoltat pe baza experientei in real estate a grupului APC Pls si grupului Terrakapital Ltd, Aria Residences reprezinta o abordare moderna de case noi , compartimentari inteligente cu accent pe crearea de spatii generoase in living si bucatarie, spatii pentru depozitare, design modern, atractiv si prietenos.

Case cochete, Aria Residences

Dupa ce ne modelam locuintele, acestea ne modeleaza pe noi!

.

Aria Residences, case noi, confortabile, moderne, spatioase, smart, astfel incat rezidentii se pot bucura de cel mai ridicat nivel de locuire.

Ansamblul rezidential de case Aria Residences iti propune cele mai bune oferte de case noi din Corbeanca . Datorita facilitatilor si a confortului oferit, casele din ansamblul rezidential Aria Residences sunt cea mai buna alternativa pentru cei care cauta case in Corbeanca.

Din punct de vedere tehnic casele din Aria impresioneaza prin optimizarea perfecta a spatiilor si prin stilul arhitectural de inspiratie occidentala.

Aria Residences este un cartier rezidential de vile in Corbeanca, judetul Ilfov , lansat in urma cu doar 3 ani, este proiectul care a demonstrat ca si in Romania se poate construi pentru oameni, se poate construi un ansamblu rezidential bazat pe calitate, pe corectitudine dar mai ales pe principiul promisiunilor respectate.

Te invitam sa ne vizitezi!

Despre Aria Residences

Ansamblul rezidențial de case noi, Aria Residences, se află langa vestitul Paradisul Verde din Corbeanca - Ilfov.

Complexul rezidential Aria Residences este ideal pentru persoanele care-și doresc un plus de liniște însă au nevoie de un cămin situat în apropierea Bucureștiului. Distanța față de Capitală este una de doar câțiva kilometri.

Pentru familiile cu copii, ansamblul rezidențial are în apropiere grădinițe, școli private ce oferă transport gratuit pentru cei mici chiar din fața caselor acestora. De asemenea, la o distanță mică de complex se află Mega Image, sali de fitness, saloane de intretinere, sosea asfaltata pe langa padure de circa 4 km unde te poti plimba, cu bicicleta ori cu rolele, in aer curat, in serile din timpul saptamanii sau in weekend.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aria-residences/aria-residences-case-noi-confortabile-moderne-spatioase-smart-in-corbeanca-ilfov