Asociatia Romana pentru Industria Electronica si de Software prezenta la evenimentul IT Marathon.

BUCURESTI - 21 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

la Sala Palatului, Sala Coloanelor, a avut loc conferinta IT Marathon, la care Asociatia Romana pentru Industria Electronica si de Software a fost reprezentata de catre domnul Florin Vrejoiu, Vicepresedinte Executiv.

Scopul evenimentului a fost de a dezbate doua subiecte extrem de importante pentru comunitatea IT si mediul de afaceri romanesc, si anume: dematerializarea documentelor administrative de tip factura si parcurile tehnologice de software.

Alaturi de alti reprezentanti de marca ai comunitatii IT, sectorului bancar si administratiei publice, domnul Florin Vrejoiu, Vicepresedinte Executiv ARIES a prezentat o sumara analiza a avantajelor obtinute din urma apartenentei la un parc tehnologic de software si asteptarile firmelor care devin clientii unei astfel de structuri tehnologice.

Despre ARIES

Asociatia Romana pentru Industria Electronica si de Software este asociatia firmelor de electronica si software din România si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta în România pentru industria electronica si software.

Roxana Niedl
Director Marketing
ARIES

roxana.n@aries.ro