Asociatia Romana pentru Industria electronica si Software organizeaza maine, 16.06.2005, evenimentul cu tema „Information Day pentru Call-ul 5 din cadrul Programului Cadru 6”

BUCURESTI - 15 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Avem deosebita placere de a va invita la "Information Day pentru Call-ul 5" din cadrul Programului IST-FP6, ce va avea loc in cadrul proiectului, IST- Bonus, in Sala de conferinte, etaj II, la sediul Institutului Central pentru Informatica, din Bucuresti, Bd. Maresal Averescu , Nr. 8 - 10, in ziua de 16 mai 2005, orele 10 -16, organizat de catre asociatia noastra, cu participarea unor reprezentanti ai asociatiilor partenere din 10 tari (Germania, Anglia, Grecia, Malta, Polonia, Bulgaria, Turcia, Slovacia, Estonia si Ungaria)

Proiectul IST - Bonus, coordonat de organizatia "Q - Plan" din Grecia , in cadrul "Programului Cadru 6" , masuri SSA (Specific Support Actions) isi propune sa sprijine domeniul cercetarii, dezvoltarii si inovatiei din Romania si Bulgaria, in domeniul IT&C, prin valorificarea oportunitatilor de finantare oferite de programul maisusmentionat. Concret, proiectul doreste sa faciliteze, institutelor si companiilor cu profil de cercetare, dezvoltare si inovative din Romania si Bulgaria, stabilirea de parteneriate cu organizatii similare competente din tarile membre, in scopul formarii de consortii capabile sa realizeze un numar sporit de proiecte eligibile.

Evenimentul de informare care se adreseaza in special potentialilor aplicanti (institute, oraganizatii si companii) de proiecte in cadrul programelor FP 6 (Call-ul 5) si (ulterior) FP7, doreste sa va aduca pe langa informatii referitoare la ultimul "Call" din cadrul IST- FP6, si posibilitatea de a intra in contact direct cu reprezentantii organizatiilor din celelalte tari particante in cadrul IST-Bonus pentru a gasi solutii de parteneriat pentru viitoare proiecte.
Pentru inscrieri, va rugam sa ne contactati pe adresa: danb@aries.ro

Despre ARIES

Despre Aries
ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din România si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta în România pentru industria electronica si software.
Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.aries.ro sau prin e-mail la roxana.n@aries.ro.

Roxana Niedl
Marketing Manager
ARIES
Splaiul Independentei nr.202A, sector 6