Binary 2006 si-a deschis portile astazi, 3 octombrie 2006 cu mii de surprize pentru vizitatori

BUCURESTI - 3 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Companiile sponsori ai evenimentului BINARY 2006 - Leron Turism, KDOU, INFOWORLD si Microsoft vor oferi vizitatorilor expozitiei multe premii-surpriza.

Va asteptam la BINARY 2006, in pavilioanele 26-28, complex Romexpo pentru a fi unul dintre fericitii castigatori ai sutelor de premii puse in joc. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa votati cel mai interesant stand/produs al firmelor expozante si veti fi automat inscrisi in concurs.
Software-ul si tehnologia este la ea acasa la BINARY 2006.

Va asteptam intre 3-7 octombrie, zilnic intre orele 10-18, in pavilioanele 26-28, complex Romexpo!

Despre ARIES

Despre Aries
ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din România si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta în România pentru industria electronica si software cu peste 400 de membri.
Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.aries.ro sau prin e-mail la roxana.n@aries.ro.

Roxana Niedl
ARIES
roxana.n@aries.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aries/binary-2006-si-a-deschis-portile-astazi-3-octombrie-2006-cu-mii-de-surprize-pentru-vizitatori