International ARILOG Conference Logistics & Supply Chain 2009

Locul desfasurarii: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Organizator: ARILOG - Asociatia Romana de Logistica

International ARILOG Conference Logistics & Supply Chain 2009

Obiectivul conferintei este de a genera comunicare si schimb de informatii referitoare la solutiile si practicile cele mai bune gasite de companii pentru a-si imbunatati operatiunile si creste competitivitatea in conditii de scadere a volumelor.

Va invitam sa impartasiti experienta dumneavoastra din timpul acestui an dificil alaturi de alti profesionisti din industria de logistica si supply chain.

In cadrul Conferintei va invitam sa vizitati cel mai mare depozit automatizat din Romania, situat in Ploiesti si afiliat fabricii Coca Cola Hellenic. Transportul se face doar cu autocarul, in limita locurilor disponibile.

"Networking Supply Chain Professionals"

Networking-ul este motivul principal pentru care audienta noastra revine an de an la evenimentele Arilog. La Conferinta Internationala ARILOG de Logistica & Supply Chain 2009 va oferim mult mai multe oportunitati de a intalni si compara operatiunile supply chain-ului vostru cu ale celorlalti participanti, prin intermediul specialistilor si furnizorilor de solutii, de la comunicarea din timpul panelurilor conferintei pana la intalniri directe in timpul pauzelor evenimentului. Nu ratam nici o oportunitate de a va mari conexiunile personale si construi legaturi bune de afaceri.

Oana Nae
Office Manager
Tel: +40740199919
Fax: +40314022578
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
http://www.arilog.ro
ARILOG – Membru afiliat al Asociatiei Europene de Logistica - ELA
Asociatia de Logistica din Romania
www.arilog.ro

Despre ARILOG

ARILOG este o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti indiferent de industrie precum si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc si international.

Prin aceasta contribuie la cresterea si recunoasterea nivelului profesional al membrilor sai si ofera totodata o platforma de lucru pentru schimburi de informatii si experiente cu alti profesionisti recunoscuti astfel incat sa fie identificate solutii care sa ajute firmele de profil (si nu numai) sa-si imbunatateasca nivelul de calitate al activitatii, productivitatea si prin aceasta nivelul de competitivitate.

Inca de la infiintarea ei in 2002 Asociatia ARILOG si-a propus si continua sa promoveze logistica in toate dimensiunile ei, ca stiinta, tehnica si procese :
- asigurand legaturi intre profesionistii in logistica din diverse industrii;
- organizand evenimente nationale si internationale;
- elaborand standarde profesionale pentru desfasurarea activitatii de logistica in Romania;
- recunoscand si crescand nivelului profesional al membrilor sai prin certificarea ca logisticieni la nivel european;
- permitand impartasirea celor mai noi tehnici din domeniu catre toti partenerii sai;
- oferind informatii utile logisticienilor: studii de caz, cercetari de piata, statistici, etc;
- reprezentand membrii sai si interesele lor in fata institutiilor statului si autoritatilor din domeniu.

Participare: Intrare libera