Aplicaţii AROBS pe terminale mobile - în premieră la CeBit 2009

Cluj-Napoca - 26 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

În perioada 3-8 Martie 2009, compania clujeană AROBS Transilvania Software va participa pentru al 9-lea an consecutiv la Târgul Internaţional de IT&C, CeBIT 2009, desfăşurat la Hanovra, în Germania.

Anul acesta AROBS va fi prezentă atât cu stand propriu în secţiunea dedicată sistemelor de navigaţie GPS cât şi ca expozant în cadrul Standului României.

AROBS va prezenta în premieră în acest an în cadrul CeBit, o aplicaţie software pentru dispozitive mobile (sisteme de navigatie GPS şi smartphone-uri), care permite utilizatorilor să caute, să opereze sau să anuleze, în timp real, rezervări de camere la peste 90 000 de hoteluri din lume. O altă categorie de soluţii expuse este cea dedicată monitorizării şi localizării parcurilor auto prin GPS împreuna cu un sistem de management al traficului auto.

Ca în fiecare an, la CeBit, îşi vor expune produsele şi serviciile mii de companii din domeniul software şi hardware din peste 70 de ţări. Numărul de vizitatori estimaţi de organizatori pentru 2009 este de peste 495.000, aceasta fiind cea mai mare expoziţie de IT&C din lume.

Echipa AROBS ii asteapta pe toti cei interesati in Hala 7, standul A04 si Hala 14 standul H29/2.

Pentru mai multe informaţii legate de soluţiile şi produsele oferite de AROBS Transilvania Software, puteţi accesa link-ul: www.arobs.ro sau www.arobs.com .

Despre ARoBS Transilvania Software

AROBS Transilvania Software este una dintre companiile de top din România din domeniul IT&C, cu o experienţă de peste 10 ani în dezvoltarea de software.Cu o echipă de peste 100 de programatori care utilizează tehnologii de ultimă oră, compania dezvoltă proiecte-cheie pentru parteneri importanţi din Germania, Elveţia, Finlanda, Belgia, Israel, SUA,Canada, etc.

Camelia Iuşan-Cociş
Marketing Manager
Tel: 0732-555700

marketing@arobs.ro