Producătorul de monitoare LCD şi calculatoare notebook PRESTIGIO lansează noile monitoare LCD Multimedia 17” destinate utilizării la birou şi acasă

BUCURESTI - 16 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

Prestigio, unul dintre cei mai dinamici producători de monitoare şi televizoare LCD, laptopuri şi televizoare cu plasmă din lume, a lansat două modele ultramoderne de monitoare LCD multimedia prin reţelele sale de distribuţie din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Producătorul de monitoare LCD şi calculatoare notebook PRESTIGIO lansează noile monitoare LCD Multimedia  17” destinate utilizării la birou şi acasă

Noile modele Prestigio P177 şi P178 sunt monitoare LCD 17” de primă clasă care încorporează cele mai recente funcţii hi-tech pe care şi le-ar putea dori consumatorii, inclusiv rezoluţia extraordinară a ecranului, culorile clare, designul rafinat, dimensiunile compacte şi capacităţile multimedia. Toate acestea oferă funcţionalităţi multiple, de la soluţiile plăcute destinate birourilor până la utilizările de tip „cămin digital”.

Prestigio P177 şi P178 reprezintă soluţia ideală pentru lucrul intens cu aplicaţii grafice, jocurile antrenante şi sarcinile de birou obişnuite. Aceste ecrane cu adevărat late oferă mult mai mult decât dimensiunile nominale ale ecranului de 17”.

Prestigio P177 este un monitor foarte compact (434 x 434 x 220 mm), uşor (6,3 kg), dinamic şi extrem de stabil în acelaşi timp, cu un elegant design ergonomic bine conceput. Una dintre dotările cele mai interesante este reprezentat de sistemul de reglare pe verticală/orizontală uşor de manevrat. Caracterul multimedia al monitorului este accentuat de perechea de difuzoare stereo de 2 waţi.

Prestigio P178 este un monitor respectabil ideal pentru birourile moderne şi la domiciliu, care se bucură de un design la modă, difuzoare de 3 waţi încorporate şi diverse funcţii cu performanţe extraordinare. Unghiul de vizualizare extrem de larg de 170 de grade asigură calitatea remarcabilă a imaginii, indiferent de poziţie. Modulul LCD de înaltă calitate cu timp de răspuns în pixeli foarte scurt (max. 25 ms), precum şi raportul ridicat de contrast (500:1) şi luminozitatea (25 cd/m2) dau o notă realistă imaginii de pe ecran, chiar şi la reproducerea filmelor video şi jocurilor pe calculator extrem de dinamice.

Pe lângă lansarea noilor modele P177 şi P178, Prestigio a inaugurat şi modificarea adusă cunoscutului monitor P173, care se bucură deja de o mare cerere pe piaţă. Modelul P173 reproiectat este acum şi mai compact, facilitând astfel transportul şi utilizarea în birourile de dimensiuni reduse. Poate fi de asemenea montat uşor pe pereţi (chiar şi în lipsa suportului VESA), fiind astfel alegerea ideală în cazul apartamentelor şi birourilor mici, precum şi pentru aplicaţiile de publicitate.

Despre ASBIS

Compania Prestigio este unul dintre cei mai dinamici producători de monitoare şi televizoare LCD, laptopuri şi, de puţin timp, televizoare cu plasmă din lume. Într-o primă fază, compania era foarte cunoscută printre experţii IT în calitate de furnizor de mărci internaţionale, care vindea produsele companiei sub diferite nume. Totuşi, în 2002, directorii companiei au hotărât să intre pe piaţa internaţională sub propriul nume de marcă Prestigio.
La ora actuală, Prestigio este o marcă cunoscută sub care sunt vândute monitoare LCD şi calculatoare notebook în 25 de ţări din lume. Controlul riguros al calităţii şi tehnologiile IT inovatoare reprezintă elementele cheie ale strategiei adoptate de companie.

Distribuitor autorizat:
ASBIS Romania
Sos Odai 105-107
sector 1 Bucuresti
tel: 021 233 38 41
office@asbis.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asbis/producatorul-de-monitoare-lcd-si-calculatoare-notebook-prestigio-lanseaza-noile-monitoare-lcd-multimedia-17-destinate-utilizarii-la-birou-si-acasa