Pizzicato: Aplicatia mobila pentru gurmanzi si pofticiosi

BUCURESTI - 3 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Ascend NetSolutions anunta o premiera absoluta in Romania! Prima aplicatie rapida si intuitiva dedicata utilizatorilor de smartphone cu ajutorul careia se pot efectua comenzi de pizza si multe alte bunatati gastronomice la birou sau acasa. Aplicatia Pizzicato este conceputa atat pentru utilizatorii de iPhone, cat si pentru utilizatorii de Android.

ecran start Pizzicato

“Pizzicato este prima aplicatia gratuita din Romania ce permite utilizatorilor de smartphone-uri, atat Android, cat si iOS, sa comande pizza, paste, salate, meniuri sau gratar la jar, mancaruri delicioase insotite de bauturi racoritoare sau alcoolice, oriunde in Bucuresti”, declara Vasile Damian, project manager divizia Mobile din cadrul Ascend NetSolutions.

Aplicatia lansata in Google Play a fost descarcata deja de 50 de utilizatori in primele 24 de ore de la lansare, in timp ce versiunea pentru iOS a fost acceptata si lansata in cursul acestei dimineti in App Store. De altfel, Ascend NetSolutions este si integrator de solutii personalizate Apple in Romania.
“Ideea a venit in urma parteneriatului dezvoltat cu SC Restaurant Gargantua pentru zona de web. Am dorit sa revolutionam modul de efectuare a comenzilor in domeniu. Aplicatia ii ofera posibilitatea utilizatorului sa plaseze comenzi pentru birou sau acasa, oferindu-i o mobilitate maxima. Practic, in aplicatia Pizzicato puteti efectua o comanda la mancarea preferata in timpul in care asteptati la un semafor, in trafic, in doar doi sau trei pasi simpli”, declara Ramon Hiliti, Head of Programming pentru Pizzicato.

Imediat dupa ce utilizatorul plaseaza o comanda, acesta este contactat telefonic de un operator Pizzicato care va confirma timpul de livrare.

In ceea ce priveste versiunea web, www.pizzicato.ro, site-ul realizat in cadrul aceluiasi parteneriat ofera posibilitatea de a comanda aceleasi produse gustoase online.
“Estimarile sustin ca sunt in medie 10.000 de bucuresteni care manca zilnic pizza. Aplicatia Pizzicato este raspunsul nostru pentru ei: comanzi de oriunde, extrem de rapid, din doar trei atingeri ale ecranului, si beneficiezi de o oferta promotionala speciala. Oferta este completa insa si si pentru amatorii de paste, salate sau meniuri si comanda se face, de asemenea, extrem de usor. Cu aplicatia Pizzicato e mai simplu sa fii pofticios si sa iti fie foame” a afirmat, de asemenea, Vasile Damian.

Aplicatiile pot fi descarcate de la adresele:

Pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ascend.pizzicato

Pentru iOS: http://itunes.apple.com/us/app/pizzicato/id546667880

Despre Ascend Netsolutions

Ascend Netsolutions este o companie romaneasca cu capital privat ce furnizeaza servicii complete pentru mediul online, cu competente speciale pe zona de dezvoltari destinate mediului mobile. Echipa are expertiza in consultanta, audit, proiectare, implementare, optimizare, mentenanta si suport pentru proiecte si solutii complexe IT.

Taguri: ascendaplicatiipizzicato
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ascend-netsolutions/pizzicato-aplicatia-mobila-pentru-gurmanzi-si-pofticiosi