Revista Forbes revine pe iPad prin intermediul aplicației eChiosc, cu o surpriză pentru cititorii săi

BUCURESTI - 12 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate

Licența Forbes România a fost preluată de compania BP Publishing, astfel încât revista continuă să apară la toate punctele de difuzare din România. In curând, Forbes România își va continua apariția si pe tabletele iPad.

echiosc

Odată cu preluarea licenței Forbes, Raluca Badea, director general BP Publishing, și-a manifestat dorința de a propulsa prestigioasa publicație în poziția de lider pe piața editorială românească. Printre măsurile adoptate în acest sens, s-a numărat și continuarea parteneriatului cu agenția Ascend NetSolutions, dezvoltatoare a numeroase proiecte web, printre care și eChiosc – primul eReadear 3D din România.

Raluca Badea a încheiat săptămâna trecută un nou acord cu managerul proiectului eChiosc declarând că: “Presa digitală deține un rol din ce în ce mai important în rândul cititorilor, oferindu-le o experiență de parcurgere a textelor mult mai bogată. Orientarea către digital și adopția în masă a tabletelor reprezintă pentru noi semne clare ale necesității alinierii presei la noile tendințe tehnologice, în scopul de a răspunde nevoilor de informare ale unui segment de piață aflat în expansiune: deținătorii de device-uri moderne.”

În urma încheierii acestui acord, publicația Forbes România poate fi citită din nou prin intermediul aplicației eChiosc pe tabletele personale, începând de astăzi, 12 noiembrie 2012.

Pentru a deveni utilizatori eChiosc, deținătorii de tablete iPad pot descărca gratuit aplicația din App Store. După ce au instalat chioscul virtual, acestia pot “rasfoi”, pe rând, toate titlurile existente în libraria digitală, fără să fie nevoiți să plătească nimic. Publicațiile sunt organizate pe categorii, iar vizualizarea detaliilor se face rapid, printr-un singur click; utilizatorii pot chiar să citească un extras de minimum patru pagini înainte de a lua decizia de cumpărare. În momentul în care se hotărăsc să achiziționeze un număr dintr-un titlu sau să se aboneze la o anumită publicație, cititorii o pot face tot printr-un click; imediat după înregistrarea plății, publicația este descărcată automat în secțiunea Biblioteca mea a aplicației, de unde poate fi apoi accesată cu ușurință, oricând, chiar și offline.

Din punct de vedere al utilizatorilor, printre avantajele aplicației eChiosc se numără: posibilitatea stocării publicațiilor într-un spațiu nelimitat, accesul offline la biblioteca virtuală, ce conține întreaga arhivă a achizițiilor efectuate; posibilitatea de organizare cronologică sau alfabetică a publicațiilor; prezența într-un singur loc a celor mai importante titluri din presa românească și, nu în ultimul rând, vizualizarea grafică atractivă.

Conform declarației Corinei Dovîncă, Project Manager al proiectului: “eChiosc reprezintă o modalitate prin care răsfoirea revistelor preferate se transformă într-o experiență multimedia deosebită. Pe lângă faptul că utilizatorul nostru are, practic, în permanență cu el un întreg chioșc cu peste 80 de titluri ale celor mai importante reviste de pe piață, își poate alege ceea ce dorește să citească la orice oră, indiferent de locul în care se află. Mobilitatea este, la momentul actual, unul dintre cele mai importante aspecte ale lumii moderne, salvând o parte din timpul prețios al oamenilor. Aplicația este dedicată tuturor celor care își doresc să fie la curent cu ultimele noutăți mondene, cu ultimele știri sau informații din diverse domenii. Momentan, este disponibilă numai pe iPad, dar intenționăm să lansăm și versiunile pentru iPhone și Android. Prezența publicației Forbes în eChiosc reprezintă un plus de valoare atât pentru noi, cât și pentru utilizatorii nostri, fiind singura revistă de business din aplicație de până acum. Mai mult decât atât, publicația oferă un conținut înalt calitativ, în paginile sale regăsindu-se informaţii despre bani şi investiţii, antreprenori, companii şi idei, tehnologie şi călătorii.”

Forbes România are o apariție bilunară, iar o dată pe lună conține suplimentul lifestyle gratuit: ForbesLife. În eChiosc poate fi achiziționată la prețul de 1.79 Euro. Variantele de abonare sunt pentru 3 luni, 6 luni și un an.

Pentru a sărbători împreună continuarea în România a celei mai citite reviste de business life din lume, BP Publishing le oferă utilizatorilor eChiosc și o surpriză: la achiziționarea unui abonament Forbes pe un an, primesc gratuit Topul Forbes 500 Miliardari – din paginile căruia pot afla care sunt cei mai bogați oameni de afaceri şi cei mai de succes manageri din România, precum și detalii privind averile fabuloase ale acestora sau imagini cu bijuteriile pe patru roţi deținute de bogații României.

Taguri: ascendForbeseChiosc
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ascend-netsolutions/revista-forbes-revine-pe-ipad-prin-intermediul-aplicaiei-echiosc-cu-o-surpriz-pentru-cititorii-si