Asch Phemonenon

Definitie Asch Phemonenon

Tendinta unui individ de a se lasa influenta in decizia de cumparare de grupurile de referinta si de normele sociale a fost semnalata prima data de psihologul S.E.Asch. vezi Group Influences (influentele de grup) Reference Group (grup de referinta).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asch Phemonenon? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asch Phemonenon.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asch Phemonenon. Definitiile termenilor despre Asch Phemonenon cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asch Phemonenon, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asch Phemonenon.