ASEBUSS te invita la curs demo Executive MBA, How to Become an Effective Leader

BUCURESTI - 21 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Cursuri

ASEBUSS te invita miercuri, 22 mai, incepand cu ora 18:30, la prezentarea programului Executive MBA 2013-2015.

Prezentarea va fi urmata de o simulare de curs cu tema: "How to Become an Effective Leader", sustinuta de catre Prof. Ken Harmon – Kennesaw State University, Atlanta - Georgia.

Ken Harmon ocupa pozitia de Interim Provost si Vicepresedinte al Kennesaw State University si a fost in perioada 2009-2010 decan al Coles College of Business din cadrul Kennesaw State University, a doua cea mai mare scoala de afaceri din Georgia. Dr. Harmon, Dinos Eminent Scholar Chair of Entrepreneurial Management si profesor de contabilitate, a colaborat cu sapte scoli de afaceri de prestigiu din Statele Unite si a detinut pozitii de conducere in cadrul a cinci dintre acestea.

Vino pe 22 mai sa ne cunosti si sa afli informatii noi despre programul EMBA 2013! Participarea la prezentare este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Inscrierile se fac email: emba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602 cu precizarea coordonatelor dvs: companie, pozitie, email si telefon.

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

ASEBUSS organizeaza programul Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta- Georgia, SUA-www.kennesaw.edu, clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw - o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie, parteneriate si programe diverse in diferite regiuni. Kennesaw State University detine cea mai valoroasa acreditare internationala, din partea AACSB.
Institutul de Administrare a Afacerilor- ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna.
Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asebuss/asebuss-te-invita-la-curs-demo-executive-mba-how-to-become-an-effective-leader