Admiterea Online la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, Editia 2010

BUCURESTI - 7 iulie 2010

Comunicat tip General in ONG

Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine (ASLS Romania) lanseaza cea de-a saptea editie a proiectului Admiterea Online, care se desfasoara in perioada 08.07.2010-15.07.2010. Acest proiect este initiat pentru a veni in sprijinul tinerilor absolventi de liceu care vor sa se inscrie la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, din cadrul Universitatii Bucuresti, printr-un centru de asistenta care dispune de mijloace moderne de comunicare: 3G, SMS, E-mail si CHAT.

Aceasta initiativa a luat nastere dintr-o reala nevoie de comunicare si informare in vederea desfasurarii in cele mai bune conditii a procesului de admitere. Orice absolvent de liceu care isi doreste sa devina student al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine poate beneficia de Admiterea Online.

Proiectul vizeaza indrumarea si informarea absolventilor de liceu cu privire la desfasurarea procesului de admitere la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine. Dupa completarea si depunerea fiselor de inscriere, candidatii primesc o parola care le va permite accesul la numeroase informatii legate de admitere. Pentru facilitarea accesului la informatii ASLS Romania a creat un serviciu de consiliere gratuita 24/24. Membrii ASLS Romania vor sta la dispozitia candidatiilor pentru intrebari la orice ore prin cele mai eficiente metode de informare: telefonic si online. Portalul Admiterea Online – asls.ro/admitere va afisa periodic informatii legate de desfasurarea procesului de admitere si rezultatele concursului pentru a asigura o comunicare eficienta intre comisia de admitere si candidati.

In afara de informatii importante referitoare la procesul de admitere, voluntarii Admiterea Online ofera noilor absolventilor de liceu consultanta si consiliere in vederea luarii celor mai bune decizii cu privire la cariera lor (prin strangerea de CV-uri care mai apoi sunt transmise companiilor cu care ASLS e partener) si le pun la dispozitie si un Centru Web de cazare alternativa prin care tinerii pot fi ajutati sa isi gaseasca un loc de cazare in Bucuresti.

Proiectul s-a bucurat de un real succes la fiecare editie, mai ales din partea parintilor si elevilor din provincie care nu mai sunt nevoiti in acest fel sa vina pana in capitala pentru a vedea rezultatele examenului de admitere.

Despre ASLS Romania

ASLS, Asociația Studenților de la Limbi Străine a luat ființa în mai, 1999. Prin proiectele întreprinse, ASLS România a avut un rol formator decisiv, membrii înuşindu-şi reale abilităţi de comunicare şi organizare. ASLS a reprezentat astfel o rampă de lansare atât pentru membrii voluntari cât şi pentru tinerii cărora li s-au adresat proiectele şi evenimentele organizate. ASLS a reuşit să contribuie la dezvoltarea societăţii civile prin componentele de educaţie alternativă, îndrumare în carieră, business şi antreprenoriat pe care le-a promovat în rândul tinerilor, realizând sau colaborând la proiecte locale (Admiterea Online, Career Days, Eco ASLS, Târgul Educaţiei), naţionale( ONG Fest, JOBfest, Târgul de Cariere Bucureşti) şi internaţionale ( World Blogging Forum, European Week, QS World Grad School Tour, QS World MBA Tour).

Aliana Rateanu: aliana.rateanu@asls.ro

office@asls.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asls-romania/admiterea-online-la-facultatea-de-limbi-si-literaturi-straine-din-cadrul-universitatii-bucuresti-editia-2010