CAMPANIA MONDIALA DE TESTARE GRATUITA A AUZULUI 15 AUGUST-15 NOIEMBRIE 2009

BUCURESTI - 6 august 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Ca urmare a demararii pe plan mondial a campaniei de testare gratuita a auzului, “Hear the World”, a venit randul Romaniei, reprezentata de compania Audionova, sa participe la acest proiect prin centrele sale de testare a auzului din toata tara. Adresele centrelor se gasesc pe site-ul www.audionova.ro

Compania Audionova investeste in acest proiect pentru a oferi populatiei din Romania posibilitatea testarii gratuite pe toata durata derularii acestuia.

Testarea este gratuita atat pentru adulti cat si pentru copii, incepand cu varsta de 3 luni. Testarile se realizeaza cu aparatura de ultima generatie si personal specializat.

Evenimentul se bucura de sprijinul unor mari personalitati din lumea muzicii: Rod Steward, Placido Domingo, Brian Adams, Annie Lenox, Laura Paussini, Amy Winehouse, Bobby McFerrin, Diane Krueger, ce au ales sa fie ambasadori ai initiativei “Hear the World”. (www.hear-the-world.com)

Rod Steward care a ales sa fie voluntar pentru a indeamna oamenii sa vorbeasca despre problema pierderii auzului a transmis mesajul: “Nu va rusinati, auzul este prea important pentru a fi ignorant”.

In Romania costurile legate de aceasta campanie sunt suportate integral de Audionova – Centre de aparate auditive - www.audionova.ro

Despre Asociatia Acusticienilor Audioprotezisti

Audionova