Vreau ACASĂ - program de integrare și reintegrare familială

Iasi - 30 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Industrie, IT&C, CSR

Asociația ADOR Copiii a demarat un program de integrare-reintegrare familială denumit sugestiv 'Vreau ACASĂ'. Programul este parte din campania Resetează Sistemul și a debutat sub forma unui proiect pilot în urmă cu patru luni, în localitatea Iași.

Vreau ACASĂ

"Eu am patru copii din care doi au fost adoptați. Am uitat care doi."

Bob Considine

Proiectul 'Vreau ACASĂ' se desfășoară în colaborare cu DGASPC Iași, are o durată de doi ani de zile iar ca scop urmărește oferirea unui mediu stabil pentru cel puțin 100 de copii părăsiţi sau aflați în situații vulnerabile din Spitalul Sf. Maria din Iași, copii care au vârste cuprinse între 0-2 ani. Argumentul principal al demarării acestui proiect se referă la dreptul acestor copii părăsiţi în instituții de a avea o copilărie decentă şi normală, o dezvoltare armonioasă şi, nu în ultimul rând, o familie care să le ofere tot ceea ce au nevoie. De ce ? E simplu! Pentru că nu ne putem permite să mai pierdem o generație. Anual în România sunt abandonați în medie cca. 1400 de copii. Asociația ADOR Copiii vrea ca toți copiii părăsiţi din România să fie aduşi pe o traictorie de normalitate, care le va asigura şansa la o viaţă normală de adult. Este în interesul nostru financiar şi moral să nu irosim nici una din resursele umane de mâine. Cum poți să sprijini proiectul: - completezi contractul de sponsorizare pentru direcționarea a 20% din impozitul pe profit.- îl completezi cu datele firmei şi suma şi ni-l trimiţi în format WORD pe e-mail la adresa office@adorcopiii.ro - noi îl imprimăm, îl semnăm, stampilăm şi îl expediem cu poşta la adresa indicată Primii parteneri alături de care ADOR Copiii va derula acest program în anul 2014 sunt : UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. și Straight AD dar și donatori curenți. Tuturor le mulțumim și pe această cale. VREI SĂ AFLI MAI MULTE DETALII CUM POTI DIRECTIONA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT ? SUNA LA 0746.281.151 ȘI 0726.371.401.

Despre Asociatia ADOR Copiii

Asociația ADOR Copiii are misiunea de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor vulnerabili, de a contribui la dezvoltarea sistemului de protecţie a copilului, de a crea servicii sociale şi de adopție eficiente.

Taguri: vreau acasĂ
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-ador-copiii/vreau-acasa-program-de-integrare-i-reintegrare-familiala