Masa rotunda Calitatea Democratiei Locale si Responsabilitatea Alesilor Locali

Cluj Napoca - 25 septembrie 2008

Comunicat tip General in ONG

Centrul pentru Politici Publice vă invită vineri, 26 septembrie 2008, ora 9.30, la masa rotundă Calitatea democraţiei locale şi responsabilitatea aleşilor locali. Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a Hotelului Best Western Topaz, Cluj-Napoca, str. Septimiu Albini, nr.10.

Scopul evenimentului este de a dezbate modalităţile de îmbunătăţire a raportării activităţii aleşilor locali şi de a oferi Consiliilor judeţene recomandări şi resurse în acest scop. La eveniment vor participa reprezentanţi ai Consiliilor judeţene şi ai societăţii civile. Demersul nostru este parte a proiectului Consilii Judeţene Transparente?!, desfăşurat în perioada martie 2008 – ianuarie 2009 de către organizaţia noastră şi finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Ana Maria Suciu, telefon 0372 914519, email info@cenpo.ro.

Despre Asociatia Centrul pentru Politici Publice

Asociaţia Centrul pentru Politici Publice este o asociaţie neguvernamentală non-profit independentă, înfiinţată în 2003. Misiunea CENPO este de a contribui la îmbunătăţirea procesului de realizare a politicilor publice prin intermediul iniţierii unor cercetãri independente, al intensificãrii mecanismului informaţional şi al facilitãrii dezbaterilor între diferiţi actori ai scenei publice.
Centrul pentru Politici Publice
400124 Cluj-Napoca
B-dul 21 Decembrie 1989 108/22
Tel: +40-372-914519