Premiera:

Locul desfasurarii: Sala RAPSODIA

Organizator: Compania de Teatru "Passe-Partout DAN PURIC"

Premiera:

O poveste dulce amara despre o lume disparuta sau nu in ’89. O calatorie in timp, o rememorare a trecutului acestui popor. Un spectacol vintage.

Va asteptam Duminica, 28 Noiembrie 2010, orele 19:30 la PREMIERA spectacolului "ROMÂNIA - ÎNCHIS PENTRU INVENTAR" cu: Dragos Huluba, Eduard Adam si Violeta Huluba.“Ne-am imaginat un scenariu suprarealist. Cum ar fi daca la intoarcerea in tara am gasi sub inscriptia ROMANIA, o alta, scrisa de mana, in graba: “Inchis pentru inventar”. Romani cu bagaje, copii, turisti, straini, televiziuni, toti privind peste gard in Romania aflata dintr-o data la un moment important. O dare de seama in fata istoriei sau pur si simplu un pas suspendat in aer, venind dintr-o intrebare legitima: si totusi cine am fost noi in anii “aceia”. Ce am gandit, ce am visat, cu ce ne hraneam existenta, cum era soarele, aerul, apa, dragostea, rasul, durerea. Erau la fel ca acum sau erau estompate de un sistem inchis si opresiv? Sau poate erau mai colorate, mai pline de substanta intr-o lume in care imaginatia era un loc de refugiu. Acest spectacol nu este o teza sau o lectie de istorie. E doar o insiruire de diapozitive colorate sau alb-negru reprezentand imagini din viata unor oameni din acea lume.” Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Tel. 021-315 89 80, 0734.540.593 Luni-Vineri 11:00 - 18:00, Sambata 12:00 - 16:00, Duminica inchis In zilele de spectacol casa de bilete este deschisa intre orele 12:00 - 19:30

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 21 noiembrie 2010

Participare: Taxa de participare