Sighisoara Blues Festival editia a 8-a

Sighisoara - 4 octombrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Cu pasi inceti dar siguri Sighisoara Blues Festival a ajuns la editia a 8-a. An dupa an, editie dupa editie,frumoasa cetate transilvana Sighisoara aduna tot mai multi indragostiti de lumea blues-ului. Si pentru ca blues-ul nu este numai o muzica, ci si o stare de spirit, va asteptam sa descoperiti spiritul Sighisoara Blues Festival!

Jonny Winter

Jonny Winter

 Si pentru ca blues-ul nu este numai o muzica, ci si o stare de spirit, va asteptam sa descoperiti spiritul Sighisoara Blues Festival! 

Sighisoara Blues Festival

Cand si unde? Editia cu numarul 8 a festivalului se va desfasura in perioada 23-25 februarie 2012. Ca si la editiile precedente spectacolele vor incepe la orele 19.30 in sala de spectacole Mihai Eminescu a orasului Sighisoara. 

Programul festivalului pastreaza acelasi format ca si la editiile precedente: doua concerte pe seara a cate 80 de minute concertul.

Artistii 

Joi 23 Februarie 2012: Samuel James (USA), Johnny Winter (USA)

Vineri 24 Februarie 2012: Samantha Fish (USA), Shakura S'Aida (CA)

Sambata 25 Februarie 2012: Bob Brozman (USA), Corey Harris & Rasta Blues (USA)

Biletele Pretul unui bilet pentru o seara de festival este de 100 ron (doua concerte pe seara). Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 15 octombrie 2011 si se vor putea cumpara de la receptia Hotelului Sighisoara (la telefon 0265 771000) sau de la casa de bilete a salii cu o ora inaintea spectacolului. Accesul in sala de spectacole va fi permis pana la orele 20.15.

Taguri: festivalbluessighisoara