Madalin Luca - CONCERT DE NAI & ELECTRONIC & EXPERIMENTAL SOUNDS

Timisoara - 5 februarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Compania D’arte va invita la un concert inedit, atipic pentru scena muzicala romaneasca, care se va desfasura in Club Manufactura Handmade Cafe Timisoara, in data de 11 februarie 2010, ora 21:00. Concertul lui Madalin Luca „CONCERT DE NAI & ELECTRONIC & EXPERIMENTAL SOUNDS” se adreseaza tinerilor deschisi catre noi experiente sonore, persoanelor lipsite de prejudecati muzicale care doresc sa descopere si sa cunoasca diversitatea, libertatea si creativitatea oferita de artist prin intermediul muzicii.

Madalin Luca - CONCERT DE NAI & ELECTRONIC & EXPERIMENTAL SOUNDS

Madalin Luca este un cautator de noi modalitati de exprimare muzicala, reusind sa descopere si sa propuna publicului un gen de concert unic. Concertul propune un univers sonor propriu, artistul construind o lume muzicala complexa si completa folosind mijloace de expresie ale muzicii electronice, experimentale, diverse efecte sonore, naiul.
Singur pe scena, Madalin Luca recreeaza o intreaga orchestra prin utilizarea loop-station-ului, a naiului transpus prin procesorul de voci, a sunetului pur al naiului, a diferitelor sunete electronice si experimentale. Unicitatea fiecarui concert de gen sustinut de artist consta in recrearea muzicii ad-hoc prin improvizatia muzicala. Astfel fiecare concert este inimitabil si irepetabil, constructia sonora fiind bazata pe improvizatie. Veti re/intalni un artist cu o bogata experienta muzicala in diferite genuri ale muzicii, care stie sa creeze o atmosfera sonora speciala purtand publicul intr-o altfel de lume rupta de cotidian.
Intrarea la concert este libera, dar participantii pot oferi daca doresc donatii Companiei D’arte, sume care vor fi utilizate pentru promovarea tinerilor artisti timisoreni.
Va asteptam pentru a fi partasi la o experienta muzicala inedita.
Partener media: 24FUN
Date de contact: Mariana Luca // Manager proiect
Website: http://www.companiadearte.com
E-mail: companiadarte@gmail.com
Tel: 0720762073 // 0758346930

Despre Asociatia Culturala

Compania D\\\\\\\'Arte are drept obiective promovarea artistilor si culturii, dezvoltarea relatiilor interculturale nationale si internationale, dezvoltarea cadrului social-cultural pe baza unui management cultural activ, integrarea categoriilor sociale defavorizate prin intermediul artei.
Activitati preconizate : Organizare de specatacole , concerte, expozitii, colocvii, work-shopuri, dezbateri, concursuri, conferinte, simpozioane, lansari de carte si de materiale muzicale, festivaluri, mese rotunde, cursuri de initiere si/sau specializare in diferite domenii.Initierea de proiecte culturale, sociale si educative.Desfasurarea unui program propriu de aparitii editoriale pe suport clasic si digital.Colaborarea cu asociatii si institutii similare din tara si strainatate, in vederea initierii si dezvoltarii unor proiecte culturale comune.Creearea si sustinerea unui nou centru cultural, precum si promovarea si sutinerea centrelor culturale traditionale.Organizarea unor campanii publicitare prin intermediul artei, precum si desfasurarea unui program de terapie prin arta.

Website: http://www.companiadearte.com
E-mail: companiadarte@gmail.com
Tel: 0720762073 // 0758346930
companiadarte@gmail.com