Proiectul "Centrul de ingrijire social-medicala de urgenta" a primit finantare din partea Ministerului Muncii.

Iasi - 9 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Prin "Centrul de ingrijire social-medicala de urgenta", persoanele defavorizate din orasul Siret, judetul Suceava, vor beneficia de servicii sociale si medicale.

Proiectul

"Centrul de ingrijire social-medicala de urgenta destinat persoanelor defavorizate din orasul Siret", proiect realizat de Primaria orasului Siret, cu sprijinul companiei de consultanta RELIANS, a obtinut o finantare nerambursabila de peste 43.000 euro in cadrul programului "Dezvoltarea serviciilor sociale" al Ministerului Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF). Suma reprezinta 90% din costul total al proiectului, diferenta constituind contributia primariei*.

"Centrul va acorda servicii de asistenta sociala si medicala de urgenta celor saraci si va asigura cazare temporara si ingrijire persoanelor fara adapost. Vor beneficia direct de acest proiect 450 de persoane ce traiesc din ajutor social, 20 de persoane fara adapost si bolnavii internati la Spitalul de neuropsihiatrie Siret", ne-a declarat Primarul orasului Siret, Vasile Tablan.

"Dupa reabilitarea cladirii in care va functiona centrul, aceasta va fi dotata cu toate echipamentele necesare. Serviciile ce vor fi oferite de Centrul de ingrijire social-medicala de urgenta vor completa serviciile furnizate de Spitalul orasenesc, Spitalul de neuropsihiatrie si de Policlinica", ne-a precizat Directorul Biroului regional RELIANS Suceava, Camelia Barariu.

# # #

* Nota: Lista proiectelor de servicii sociale selectate si aprobate pentru finantare in cadrul proiectului RO 4616 - Dezvoltarea sectorului social si harta distributiei acestora pe teritoriul tarii sunt afisate pe pagina web a Ministerului Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei la adresele:

Despre Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF)

RELIANS este o companie ce ofera servicii de consultanta pentru dezvoltarea afacerilor şi a sectorului public, cu sediul central in Iasi si doua birouri zonale in Suceava si Piatra Neamt.

Anca Lupu, Relatii Publice
Tel./Fax 0232 25 84 25, Mobil 0788 43 22 03
anca.lupu@relians.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-consiliere-si-terapie-a-familiei-actf/proiectul-centrul-de-ingrijire-social-medicala-de-urgenta-a-primit-finantare-din-partea-ministerului-muncii-