FIESTA CUBANA, LOCUL IN CARE VEI INVATA SA DANSEZI SI SA TE CUNOSTI MAI BINE

Cluj - Napoca - 8 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Pentru ca stim ca dansul, este una dintre cele mai frumoase modalitati de a descoperi viata in toata splendoarea ei, pentru ca stim ca dansul inseamna bucurie si nevoia de a-ti explora capacitatile pe care credeai ca nu le ai, ne-am gandit sa infiintam, Fiesta Cubana, Scoala de Dans, unde iti vei putea petrece serile asa cum doresti..dansand.

Fiesta Cubana | Cursuri de dans

Fiesta Cubana | Cursuri de dans

Am denumit-o Fiesta Cubana, pentru ca aici vei dansa Salsa Cubana intr-un ritm specific doar acelor dansuri latino, despre care stim ca iti plac, un ritm in care pasii ti-i vei insusi, cu ajutorul instructorilor pregatiti sa te ajute, sa iti depasesti limitele.

Fiesta Cubana este prima scoala de dans care organizeaza cursuri de Salsa Cubana, in Cluj Napoca.

 

CURSURI DE DANS, PENTRU CARE NU AI NEVOIE DE EXPERIENTA. De ce? Fiindca, O VEI ACUMULA IMPREUNA CU NOI

 

Aceste cursuri de dans, se adreseaza tuturor, fara restrictie. Tot ce conteaza este sa iti doresti sa te simti bine, iar prin dans, fi convins ca vei reusi asta.

Cursurile sunt gandite, astfel incat sa imbratisezi dansul latino din toate punctele de vedere: tehnica, muzicalitate, stil, dar si prezenta scenica.

La finalul cursului, vei constata ca ai dobandit incredere in tine, si ca ai devenit un dansator foarte bun.

Fiesta Cubana iti ofera sansa sa inveti un stil de dans incendiar, sa intalnesti persoane noi, sa fi tu.

Cu noi, nu vei invata doar sa dansezi, ci sa si iubesti dansul.

 

Cursuri de dans Salsa Cubana, Cluj: start spre celebritate

 

Vino cu incredere si inscrie-te la aceste cursuri de dans in Cluj, oferite de Fiesta Cubana. Ofera-ti sansa de a incepe cu..inceputul si demostreaza-ti ca poti orice.

 

Ce iti pregatesc cursurile de dans oferite de Fiesta Cubana Cluj?

 

Sunt cursuri de dans, care iti vor oferi elementele de baza, pentru insusirea stilului de dans latin.

Nu te pot ajuta sa dansezi ca mine, in schimb, iti voi oferi incredere suficienta sa-ti explorezi capacitatile, pentru ca in final, sa dansezi..ca tine, in propriul ritm, evidentiind potentialul de care dispui.

Scopul pe care mi l-am propus, prin aceste cursuri de dans, este sa te sprijin sa iti descoperi propriile abilitati, sa te simti bine cu tine insati si sa iti poti dovedi ca acest stil este unul la care nu ai indraznit sa visezi ca l-ai putea practica vreodata.

Exersand Salsa Cubana, vei deveni atat de increzator in tine, incat, de fiecare data cand vei aparea pe ringul de dans, orice urma de timiditate pe care poate, o aveai, se va pierde. Te voi duce pe un taram necunoscut, acela in care iti vei intalni propria identitate, incorporandu-ti personalitatea in si prin dans.

Nu, nu sunt cuvinte magice, ci doar purul adevar. Sunt cuvinte care descriu atitudinea pe care o vei adopta, dansand Salsa Cubana.

Sunt intrebat deseori, de ce Salsa? Raspunsul este spontan si evident. Cand dansez, ma simt liber. Corpul se misca in ritm cu muzica, miscarile devin parte din mine, sunt miscari naturale. De fiecare data cand dansez, ma simt bine, fiecare dans implica un sentiment diferit.

 

Poate ca, scopul tau urmand cursurile de dans la Fiesta Cubana din Cluj, este sa inveti sa dansezi acest stil, insa, obiectivul meu este sa impartasesc cu tine pasiunea mea pentru dans si sa iti asigur instrumentele necesare astfel incat sa devii profesionist in scurt timp.

Te voi ajuta sa asimilezi stilul de dans preferat, ca si cum vei crede ca o faci de ani de zile.

Urmati cursurile de dans Salsa la Fiesta Cubana, daca doriti sa intelegeti elementele de baza ale stilului. Insusind miscarile, vei putea sa treci la urmatorul nivel.

 

Deci, ce mai astepti?

Vino, si vom incepe imediat!

Fiesta Cubana. Mai mult decat o scoala de dans. Pur si simplu, un mod de a trai.

Ne gasesti pe facebook, pe internet, la adresa fiestacubana.ro