Intalnire Nationala Zilele ClubFord 2010

Brasov - 10 mai 2010

Comunicat tip General in Social

Asociatia Club Ford Romania organizeaza, in perioada 22 - 24 mai 2010, a doua Intalnire Anuala a Club Ford. Membrii forumului http://www.clubford.ro si membrii Asociatiei se vor intalni pentru un weekend prelungit in Brasov pentru reeditarea succesului intalnirii din 2009.
Scopul Intalnirii Anuale Club Ford este acela de a reuni posesorii de Ford si de a-i angrena in doua zile de evenimente, care creeaza oportunitatea de a suda comunitatea creata on-line si intarita prin intermediul intalnirilor locale.

Intalnire Nationala Zilele ClubFord 2010

Va invitam sa ne fiti alaturi in cadrul acestui eveniment si sa ne sprijiniti in demersul de a-l promova in randul posesorilor de Ford. Sunteti invitatii nostri sa participati la eveniment si prin modalitati pe care le puteti propune persoanelor de contact din partea Asociatiei Club Ford Romania. La intalnire poate participa oricine, cu rugămintea de a se înregistra şi autentifica în prealabil pe forumul ClubFord şi de a-şi anunţa participarea prin formularul de înscriere. La coloana ClubFord pot participa doar automobile marca Ford, la celelalte activităţi nu există această condiţie.
Mai jos gasiti detalii despre programul pe zile al intalnirii anuale Club Ford din 2010.
Sambata 22 mai este prima zi oficiala a intalnirii. Pana la ora 18 sunt asteptati toti participantii sa isi revendice camerele rezervate, urmand ca de la ora 19:00 sa inceapa party-ul organizat special pentru membrii comunicatii Club Ford.
23 mai este ziua-principala: incepand cu ora 10, se vor face inscrieri pentru Coloana Club Ford. Aceasta va pleca din Parcarea Roman, iar traseul acesteia prin oraşul Braşov va fi publicat la o dată ulterioară şi stabilit de comun acord cu autorităţile oraşului Braşov. Odata creata, coloana va defila prin oras intre orele 12:00 si 13:00, urmand a se intoarce in parcarea Roman unde, dupa o pauza de masa, va avea loc Show-ul Club Ford. Acesta este principalul get-together al evenimentului, momentul în care toţi participanţii sunt în parcarea întâlnirii. În această faza vom organiza diverse concursuri: Maşina Anului 2010 şi altele de acest fel, la care membrii juriului sunt înşişi participanţii, concursuri amuzante, de grup, cum este liniuţa dintre maşini împinse de 4 clubfordişti, sau individuale, de exemplu, cea mai rapidă schimbare de roată, quiz-uri de genul Ghiceşte Ford-ul pe baza unei poze care conţine doar o parte din maşină.Evenimentul este deschis tuturor posesorilor de Ford indiferent de anul de fabricatie, model sau de apartenenta la Asociatie sau Forum.
Seara de 23 mai se incheie cu o noua petrecere, urmand ca ziua de 24 mai sa fie destinate odihnei, aprofundarii relatiilor si pregatirilor pentru drumul de intoarcere.
Pana in prezent, sunt confirmate pentru participare 190 de masini, dar organizatorii preconizeaza un numar de cel putin 230 de Ford-uri. Mai multe detalii si informatii actualizate puteti gasi pe pagina oficiala a evenimentului, www.zileleclubford.ro .

Despre Asociatia Non Profit Club Ford Romania

Asociaţia ClubFord România a fost înfiinţată cu scopul de a încuraja utilizarea şi conservarea autovehiculelor Ford în condiţii tehnice corecte. Ca scop secundar, asociaţia va urmări crearea unei comunităţi cât mai mari de proprietari şi utilizatori de vehicule Ford în România. Aceasta intalnire este prima de acest gen organizata de catre Club Ford România.
Persoane de contact:
Ionut STOICA (presedinte Asociatie), telefon: 0745669963
Bogdan Cristian VOICU (secretar Asociatie), telefon: 0722720841

ionut.stoica@clubford.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-non-profit-club-ford-romania/intalnire-nationala-zilele-clubford-2010