Halloween Charity Ball revine in sprijinul educatiei copiilor saraci din Romania!

BUCURESTI - 30 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, ONG, Social, CSR

Live site


In acest an Asociatia OvidiuRo implineste 10 ani, iar Halloween Charity Ball are loc la Palatul Parlamentului, sambata, 25 octombrie.

Halloween Charity Ball revine in sprijinul educatiei copiilor saraci din Romania!
 Misiunea noastra este ca fiecare copil sarac din Romania sa beneficieze de educatie timpurie de calitate si sa devina, astfel, un membru activ al societatii.  

Asociatia OvidiuRo

 Evenimentul se adreseaza celor care cred in educatie, vor sa investeasca in viitorul copiilor saraci din Romania si de asemenea, vor sa petreaca o seara minunata alaturi de oameni cu aceleasi valori. Tema Halloween Charity Ball din aceasta toamna ii va fascina cu siguranta pe participanti, care au ocazia sa se costumeze in personajele sau actorii lor preferati de la Hollywood, traind impreuna, timp de o seara, Magia Filmului.

Balul din acest an este cu atat mai important cu cat Asociatia OvidiuRo, fondata de Leslie Hawke si Maria Gheorghiu, sarbatoreste 10 ani de cand schimba destinul a mii de copii saraci. Fondurile stranse in seara balului vor sustine continuarea programului Fiecare Copil in Gradinita, lansat in 2010. Acesta a crescut spectaculos rata de inscriere si prezenta a celor mici la gradinita, pas fara de care copiii nu au sansa de a se adapta mai tarziu in scoala.

Halloween Charity Ball va reuni, pe 25 octombrie, personalitati din mediul de afaceri, politicieni, ambasadori, reprezentanti ai mass media si ai societatii civile.

Ofera-i unui copil sarac rolul principal pe scena vietii!

Pentru mai multe informatii o puteti contacta pe Simona Ilas la 0728 778 821 sau puteti accesa site-ul www.ovid.ro