Revolutia business. Evolutie prin schimbare comportamentala.

Locul desfasurarii: CENTRUL CULTURAL REDUTA

Organizator: ASOCIATIA PENTRU ANTREPRENORIAT DIN ROMANIA & OTIMMC BV

Revolutia business. Evolutie prin schimbare comportamentala.

EMPRETEC - programul international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business sustinut de Natiunile Unite si Guvernul Romaniei se va desfasura anul acesta la Brasov, in perioada 17 - 25 octombrie 2008, la Centrul Cultural Reduta.
EMPRETEC - abordarea antreprenoriatului dpdv comportamental pentru a aduce evolutie in business.
9 zile in care vei beneficia de experienta celor mai de succes antreprenori din lume.

Cine sustine programul?
1. Promovat de United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) Geneva in 27 de tari
2. Guvernul Romaniei prin OTIMMC Brasov
3. Organizat de Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania
4. Dezvoltat de David McClelland, profesor psiholog la Harvard impreuna cu companiile de consultanta Management Systems International si McBeer & Co cu sprijinul USAID

Cui se adreseaza?
Antreprenorilor si managerilor.

Ce rezultate iti va oferi acest atelier de lucru?
1. Vei intelege cum gandesc si cum se comporta antreprenorii de succes in diferite situatii
2. Vei invata sa negociezi, sa conduci, sa te impui, sa influentezi si controlezi rezultatele, sa intelegi motivele de ce companiile au success, sa discuti cu bancile, sa te descurci in situatie limita, sa lucrezi in echipa.
3. Iti vei cunoaste punctele puternice si cele la care este necesar sa te imbunatatesti
4. Experienta zilnica castigata o vei putea testa si aplica in toate exercitiile atelierului de lucru si in afacerea curenta
5. Experienta pe care o poti capata in 10 ani de lucru, prin studii, participari la seminarii o vei capata in 9 zile
6. Vei avea acces la reteaua internationala de peste 430.000 Empretecos si cea nationala de peste 650 Empretecos.

Metodologie de lucru este interactiva, prin participarea in grup sau individuala la exercitii, jocuri de rol, simulari, studii de caz, prezentari video, discutii cu bancile, studii de caz.

Investitia este de 1000 euro pentru 8 ore de atelier de lucru timp de 9 zile si suportul a 3 traineri romani cu experienta in business . Guvernul Romaniei, prin OTIMMC Brasov sustine programul prin subventionarea a 25% din cei 1000 euro.

Detalii si inscrieri:
Persoana de contact: Angelica Galusca - Marketing Responsible
Telefon: 0722 209175

Despre ASOCIATIA PENTRU ANTREPRENORIAT DIN ROMANIA

Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania reprezinta o platforma pentru antreprenorii care vor sa faca diferenta in business-urile lor, respectiv in mediul lor de afaceri. In acest spirit, APAR promoveaza cel mai intensiv program international de dezvoltare antreprenoriala livrat vreodata in Romania, EMPRETEC, organizeaza evenimente de biz-matching, seminarii si conferinte pe teme antreprenoriale.

Participare: Intrare libera