SĂNĂTATEA ÎNTRE PREVENŢIE ŞI STIL DE VIAŢĂ

BUCURESTI - 6 aprilie 2005

Comunicat tip General in Sanatate

Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie a organizat seminarul „SĂNĂTATEA ÎNTRE PREVENŢIE ŞI STIL DE VIAŢĂ” la sala Rapsodia din Bucureşti, str. Lipscani nr. 53, astăzi, 6 aprilie 2005 la ora 17.00.

SĂNĂTATEA ÎNTRE PREVENŢIE ŞI STIL DE VIAŢĂ

Evenimentul l-a avut ca invitat pe dl prof. dr. Gh. MENCINICOPSCHI, director al Institutului de Cercetări Alimentare. Subiectul a avut un mare impact asupra participanţilor, aceştia putând adresa întrebări invitatului.
Seminarul a avut ca scop îmbunătăţirea stilului de viaţă precum şi a nivelului de sănătate al populaţiei.
Cu această ocazie a avut loc lansarea modulului doi al cluburilor de sănătate, primul modul al cluburilor de bucătărie sănătoasă şi lansarea cărţii de familie ”Sărut mâna, doamnă!” scrisă de poetul şi scriitorul George Uba, preşedintele A.S.E.F. – Filiala Muntenia.
La seminar actualii şi viitorii cursanţi ai cluburilor de sănătate şi bucătărie organizate de ASEF au avut ocazia să se înscrie la a doua serie a cluburilor de sănătate şi la prima serie a cluburilor de bucătărie.

Despre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie

Asociaţia pentru Sãnãtate, Educaţie şi Familie este o organizaţie nonprofit care are ca obiective: promovarea principiilor de
sãnãtate fizicã, mentalã, social-relaţionalã şi spiritualã; acordarea de asistenţã sanitarã, socialã şi moralã; organizarea de cursuri şi expoziţii de bucãtãrie sãnãtoasã; oferirea de consiliere medicalã; consultanţã în domeniile premarital, planning familial, vârsta a 3-a; înfiinţarea şi întreţinerea de cãmine pentru copii orfani, abandonaţi şi aziluri pentru bãtrâni.

Persoanã de contact:
Laurenţiu Nicolae,
Asistent PR,
0741.079.325
laurnicolae@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-pentru-sanatate-educatie-si-familie/sanatatea-intre-preventie-si-stil-de-viata3