Vineri seara, esti invitat la lansarea cartii 'Magistrul' de Irina Margareta Nistor la Where is the love? Festival

BUCURESTI - 18 octombrie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Vineri, 20 octombrie ora 20:00 la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti 'Grigore Preoteasa'(calea Plevnei 61, www.ccs.ro) va avea loc lansarea cartii « Magistrul » de Irina Margareta Nistor

O carte despre viata lui I.D.Suchianu, unul dintre dintre cel mai renumit critic de film datorita caruia multe generatii au invatat sa iubeasca si sa inteleaga filmul.

Lansarea este gazduita de Where is the love? International Short Film Festival si este unul din programele speciale care au completat agenda festivalului acestei a III-a editii.

Te asteptam in continuare in Bucuresti in perioada 16-21 octombrie 2006 la Cinema Glendale, Cinema Eforie si Casa de Cultura a Studentilor sa vezi filme multe si bune pentru ca Where is the love? nu este festivalul filmului de dragoste. Este festivalul dragostei de film.

Detalii pe www.whereisthelove.ro

Va rugam sa confirmati participarea la lansarea de carte la tel : 0726 745 335 sau email : carmen@whereisthelove.ro (Carmen Tripadus)

Un festival de film - pentru ca toti ne inchipuim iubirea ideala “cannes filme”, indiferent ca ne raportam la un lovestory hollywoodian, la telenovelele latinoamericane sau la anumite filme unguresti
Un festival de scurtmetraje - pentru ca vrem sa demonstram ca in iubire lungimea nu conteaza
Un festival al cautarilor si al raspunsurilor unde iubirea se arata asa cum este ea, de la iubirea de sine pana la dragostea adevarata, unde filme scurte transmit emotie in 10 minute cat zece filme lungi intr-o mie de minute.

Parteneri: Centrul National al Cinematografiei, Autoritatea Nationala pentru Tineret, Euro 26, Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, Autoritatea Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor, Arhiva Nationala de Filme, Stage Expert,Velvet Dental, Fuji Film, Dacodac, Panalight, McCannPR, Caru’cu bere, Rokura,Marcotec,Howard Johnson

Parteneri media: Sapte Seri, Kiss FM, Altitudini, Evenimentul Zilei,Photo Magazine, B1TV

Despre Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor Cineasti

un festival de film - pentru ca toti ne inchipuim iubirea ideala “cannes filme”, indiferent ca ne raportam la un lovestory hollywoodian, la telenovelele latinoamericane sau la anumite filme unguresti
un festival de scurtmetraje - pentru ca vrem sa demonstram ca in iubire lungimea nu conteaza
Un festival al cautarilor si al raspusurilor unde iubirea se arata asa cum este ea, de la iubirea de sine pana la dragostea adevarata, unde filme scurte transmit emotie in 10 minute cat zece filme lungi intr-o mie de minute.
Carmen Tripadus
carmen@whereishtelove.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-pentru-sprijinirea-tinerilor-cineasti/vineri-seara-esti-invitat-la-lansarea-cartii-magistrul-de-irina-margareta-nistor-la-where-is-the-love-festival