Asociatia Romana a Electricienilor a incheiat un parteneriat cu Asociatia Romana de Electrosecuritate

BUCURESTI - 20 martie 2010

Comunicat tip General in ONG

Asociatia Romana a Electricienilor AREL si Asociatia Romana de Electrosecuritate ARES sunt asociatii profesionale ne-guvernamentale care au interese comune in promovarea si dezvoltarea electro-securitatii, nerespectarea normelor de securitate in instalatiile electrice fiind cauze multor evenimente negative grave in societatea actuala.

Astfel aceste doua organizatii au semnat un parteneriat pentru orientarea eforturilor tehnice, organizatorice şi financiare care vizează intervenţia eficace în procesul cauzal al incidentelor, accidentelor de muncă şi îmbolnăvirilor profesionale generate de factorii de risc electric, cauzatoare si de daune materiale importante.
Cateva din obiectivele comune ale acestui parteneriat :
* Suntem preocupaţi de crearea şi promovarea unei punţi de dialog şi a unei colaborări strânse în domeniul electrosecurităţii în muncă cu factorii guvernamentali, cu organizaţiile patronal şi sindicale;
* Suntem angajaţi în elaborarea unor proiecte de acte normative, consacrate îmbunătăţirii legislaţiei de S.S.M şi electrosecuritate;
* Acordăm servicii de consultanţă, pe bază de contract cadru de prestări servicii, angajatorilor şi persoanelor fizice, în domeniul electrosecurităţii în muncă şi domenii conexe;
* Desfăşurăm activităţi didactice privind susţinerea de cursuri de formare profesională continuă la nivel mediu şi superior;
* Elaborăm publicaţii de specialitate (îndrumare, ghiduri, manuale, broşuri, fişe informative);
* Asigurăm asistenţa juridică pentru membrii asociaţiei, în litigiile referitoare la respectarea legislaţiei de securitate şi sănătate în muncă.

Despre Asociatia Romana a Electricienilor

AREL si ARES invita pe oricine este interesat sa participe la acest parteneriat.
Ion Calota, presedinte AREL
Daniel Nicolae Fita, presedinte ARES
electricitate@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-romana-a-electricienilor/asociatia-romana-a-electricienilor-a-incheiat-un-parteneriat-cu-asociatia-romana-de-electrosecuritate