S.N. Radiocomunicaţii S.A. promovează brandul Radiocom în cadrul IFBE 2011

BUCURESTI - 13 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie

S.N. Radiocomunicaţii S.A. promovează brandul Radiocom în cadrul Expoziţiei Internaţionale de Franciză şi Branding, care se va desfăşura în perioada 20-22 mai 2011, la World Trade Plaza Bucureşti.

franciza,francize

Sa nu pretindem ca lucrurile sa se schimbe daca tot timpul facem acelasi lucru. Criza este cea mai binecuvantata situatie care poate apare pentru tari si persoane, pentru ca ea atrage dupa sine progrese.

Albert Einstein

De asemenea, Radiocom sprijină, în calitate de Partener, Asociaţia Română de Franciză (ARF) în organizarea Expoziţiei Internaţionale de Franciză şi Branding (International Franchise and Branding Exhibition - IFBE 2011).

IFBE 2011 reprezintă cel mai important târg B2B (business to business) din regiune, dedicat exclusiv francizelor şi brandurilor. IFBE se adresează viitorilor antreprenori români, oferindu-le şansa de a interacţiona în mod direct cu francizori, master francizaţi, consultanţi şi cu organizaţii care apără şi promovează drepturile oamenilor de afaceri autohtoni şi străini.

Cea de-a doua ediţie a târgului internaţional dedicat afacerilor în franciză şi promovării brandurilor reuneşte atât antreprenorii, cât şi organism prestigioase din domeniu şi publicaţii de profil.

Radiocom este implicată, în luna mai 2011, în diverse proiecte din sfera comunicaţiilor, dar şi de promovare a imaginii. Astfel, la începutul lunii mai, Radiocom a lansat în Satu Mare serviciile de broadband de tip WiMAX, oferind sătmărenilor acces gratuit la informaţii. Prin această lansare, Radiocom îşi continuă strategia de extindere în ceea ce priveşte furnizarea tehnologiei WiMAX la nivel naţional, folosind infrastructura wireless proprie.

WiMAX (Worldwide Interoperability for Microwawe Access) este o tehnologie de ultimă generaţie care furnizează conexiuni de  mare viteză la Internet.

Radiocom, marcă înregistrată a Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A., este unul dintre principalii furnizori de reţele şi servicii de comunicaţii electronice din România şi, în acelaşi timp, lider de piaţă în domeniul broadcasting-ului.

Portofoliul variat de servicii oferit de Radiocom se adresează, în principal, segmentului business: Internet, VPN, linii închiriate, pachete de servicii (bundle 2 Play) şi servicii de comunicaţii prin satelit.

Cei mai importanţi clienţi ai Radiocom sunt Societatea Română de Televiziune şi Societatea Română de Radiodifuziune.

Departamentul Comunicare Imagine

Despre ASOCIATIA ROMANA DE FRANCIZA

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-romana-de-franciza/s-n-radiocomunicatii-s-a-promoveaza-brandul-radiocom-in-cadrul-ifbe-2011