Coaching: Conferinta interactiva ARC despre Rezultatele clientului, 10-11.11.2011

BUCURESTI - 31 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, HR

ARC - Asociatia Romana pentru Coaching, impreuna cu cele mai importante scoli de coaching din Romania - Competent Consulting, Metasysteme Coaching, mind master si noble manhattan coaching - va invita sa participati activ la cea de a treia editie a conferintei anuale a comunitatii de coaching profesionist din Romania, CHALLENGES OF COACHING, avand ca tema: REZULTATELE CLIENTULUI - PRIMUL SI ULTIMUL REPER.

Challenges of Coaching

Evenimentul reuneste intr-un context dinamic de schimb de experienta: coachi profesionisti - acreditati international sau in curs de acreditare -, formatori si directori de companii sau ai departamentelor de resurse umane, care inteleg ca o schimbare organizationala valida si sustenabila incepe in primul rand cu modul personal in care se raporteaza la rezultate.

Forumul de dialog din prima zi va aborda pe durata intregii zile, 4 teme diferite, in sali separate, participantii avand posibilitatea de a se alatura (prin rotatie) tuturor discutiilor. Temele de dialog:

1. Ce rezultate iti doresti ?

2. Cum obtii rezultatele ?

3. Ce obtii cand nu obtii rezultate ?

4. Coaching – catalizator de energie

vor avea ca moderatori pe: Gabriela Ligia Gruianu-Gambra, Cristina Manole, Romeo Cretu, Alina Buzatu, Agata Toth, Magda Bunea, Mihaela Zaharia, Andreea Voroneanu, Alexandru Popa, Mara Manea, Mihaela Petrescu, Casandra Bischoff, Mirela Vasluian, Magda Blidarus, Radu Ilies si Elena Capruciu.

A doua zi vor fi sustinute, tot in paralel, 4 ateliere de coaching:

1. Rezonante relationale in relatia client-coach - Alain Cardon – in limba engleza

2. Obiectivele in coaching: de proces, rezultat, meta-obiective - Catalin Zaharia

3. Eliminarea limitarilor si deformarilor din gandirea clientului - Daniel Bichis

4. Marca Proprie (Personal Brand) – Moft sau Necesitate ?! - Raluca Mohanu si Mihai Popa-Radu

si vor fi prezentate rezultatele raportului „Barometru ARC – Perceptia coaching-ului organizational in Romania” de catre membrii Colegiului Director ARC: Monica Grigoriu, Horea Murgu, Alexandru Frumosu, Costel Coravu, Maria Cusuta si Ramona Lacatus.

Taxa de participare este de 449 lei / persoana (TVA inclus) pentru non-membri ARC, respectiv de 289 lei / persoana (TVA inclus) pentru membrii ARC cu cotizatia achitata la zi. Se acorda:

a. 5% reducere pentru membrii ASEBUSS,

b. 10% reducere pentru 3 participanti de la aceeasi companie,

c. 15% reducere pentru 5 sau mai multi participanti de la aceeasi companie,

d. 50% reducere la taxa de parcare, in limita a 50 de locuri disponibile in ordinea sosirii (taxa de parcare: 26 lei / 1.5 zile - se achita direct la hotel).

In cazul imposibilitatii de participare in ambele zile, locul este transferabil.

Mai multe informatii se pot afla accesand http://www.coaching-arc.ro/challenges-of-coaching-editia-a-iii-a.html.

Cei care nu s-au inscris inca, o mai pot face pana pe 6 noiembrie 2011, termenul limita de inscriere si plata, expediind formularul de inscriere pe e-mail la adresa contact@coaching-arc.ro sau pe fax la numarul 0378 105 433.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-romanian-coaching-guild-arc1/coaching-conferinta-interactiva-arc-despre-rezultatele-clientului-10-11-11-2011