Concert umanitar "SA CONSTRUIM SPERANTE IMPREUNA!"

BUCURESTI - 11 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

Asociatia SANSA TA organizeaza luni, 28 noiembrie 2011, incepand cu ora 19.00, la Fratelli Social Events, concertul caritabil “Sa construim sperante impreuna" cu extraordinara participare a artistilor scenei muzicale din România: Florin Chilian, Marta & Kult Studio Artists, Hortensia Forray Romanitan si invitat special si surpriza concertului: un cor de copii de talie internationala.

Concert  umanitar

Comunicat de presa

Bucuresti 11.11.2011

Concert umanitar

,,SA CONSTRUIM SPERANTE IMPREUNA !”

Asociatia SANSA TA organizeaza luni, 28 noiembrie  2011, incepand cu ora 19.00, la Fratelli Social Events, concertul caritabil  “Sa construim sperante impreuna,,  cu extraordinara participare a artistilor scenei muzicale din România: Florin Chilian, Marta & Kult Studio Artists, Hortensia Forray Romanitan si invitat special si surpriza concertului: un cor de copii de talie internationala.

Evenimentul se va desfasura in beneficiul copiilor si tinerilor care parasesc centrele de plasament, de stat sau private. Scopul concertului este sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii prin servicii financiare si materiale a beneficiarilor proiectului  „Sanse Egale pentru fiecare”.  Proiectul presupune construirea de adaposturi si pregatirea pentru viata independenta a copiilor si tinerilor aflati in dificultate, in special cei care parasesc centrele de plasament..

Programul evenimentului va cuprinde momente artistice de muzica, invitati surpiza, precum si alte surprize frumoase.

Va invitam sa participati la acest eveniment, pentru ca impreuna sa putem face un pas important spre construirea proiectului „Sanse Egale pentru Fiecare, o sansa in plus pentru viata, copiilor si tinerilor care au crescut in orfelinatele din Romania.

Despre Asociatia Sansa Ta

Asociaţia Sansa Ta, este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. Programele noastre se vor adresa persoanelor/grupurilor aflate in situatia de risc.

Asociatia Sansa Ta  este  infiintata in baza OG 26/2000, si a dobandit personalitatea juridica in anul 2011, fiind inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Judecatoria Buftea, cu nr. 36 PJ/ 2011.

Parteneri: Fratelli Social Events, Hotel Rezident, Tipografia PPB, Rinf, Mediacocorchenel, Azy.ro, Nine Clock, Pavial, World Class, BCR Banca pentru Locuinte,Websistem.ro, la care se vor adauga alti parteneri pe parcurs.

Intrarea se face pe baza de confirmare

Persoana de contact: Ciobotaru Gabriel - Coordonator Dep. PR - Asociația Sansa TaTel: 0744910487

www.asociatiasansata.ro

In speranta ca veti fi alaturi de noi,