Săptămâna Studentului la Construcții, Ediția a II- a

BUCURESTI - 10 aprilie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Asociația Studenților la Construcții din București lansează în perioada 10-17 aprilie cea de-a II-a ediție a Săptămânii Studentului la Construcții. Împreună cu partenerii noștri tradiționali, Universitatea Tehnică de Construcții București și Patronatul Societăților din Construcții, vom oferi studenților o săptămână inedită.

V-ați săturat de zilele banale de facultate? Nu mai aveți chef să mergeți la cursuri și să procesați atât de multă informație? Săptămâna Studentului la Construcții este soluția! În cadrul acesteia, totul va fi mai interesant și veți avea șansa să arătați tot ce știți! Noi am decis că este timpul pentru practică, motiv pentru care vă oferim posibilitatea să mergeți pe șantiere și să vedeți cu proprii ochi ce înseamnă să fii inginer. Știți cum se spune: teoria e ușoară, dar practica ne omoară! Vizitele pe șantier se vor organiza aproape zilnic, dar, din păcate, numărul maxim de persoane este de 25 pentru fiecare șantier, așa că fiți pregătiți să vă înscrieți! Sunteți doar la un click distanță de a fi inginer pentru o zi!

Dacă faceți parte din minoritate, din acel grup al Universității Tehnice de Construcții București care nu poartă titlul de inginer, nu vă faceți griji! Ne-am gândit la tot: puteți participa la training-uri sau să dați tot ce aveți mai bun în cadrul compețiilor sportive din weekend! Dacă sunteți bun la fotbal sau nu chiar atât de bun sau excelați la șah, nu trebuie să lipsiți! Un asemenea talent trebuie cunoscut ori...dacă nu aveți talent, nu-i nimic! Veniți pentru distracție!

Bineînțeles că orice lucru bine realizat merită sărbătorit! Credeați că am uitat? Petrecerea de încheire este un must și ca în fiecare an, se anunță multă distracție! Dacă e ceva ce studentul român știe să facă bine, este să petreacă!

Pe scurt, Săptămâna Studentului la Construcții va începe miercuri, 10 aprilie și mizam pe participarea tuturor studentilor din UTCB! Va fi extraordinar! În final, am dori să le mulțumim sponsorilor noștri: BRD Groupe Societe Generale și Lindab, dar și partenerilor : Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Patronatul Societatilor din Constructii,SCC Erbasu, RockWool, Saint Gobain, Adicomis, Bog'art, Amvic. Ecolemn,INCERC,Termomax,OviGroup, A-tech Electronica, Geplast, ICECON, Alukonigshtal,Siniat,Hatural Paint, Ceresit, MItek, Hilti, DUFA, Ruukki, Knauf,Nemetschek, raitec, Avitech,Tarket, Sika.

Despre Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti

ASOCIATIA STUDENTILOR LA CONSTRUCTII DIN BUCURESTI are ca scop
promovarea si apararea drepturilor si intereselor studentilor Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-studentilor-la-constructii-din-bucuresti1/saptamana-studentului-la-construc-ii-edi-ia-a-ii-a