ZILELE PARTENERIATULUI INTERNATIONAL DE SIGURANTA RUTIERA

BUCURESTI - 6 octombrie 2009

Comunicat tip General in Social

Bucureşti, în perioada 9-12 octombrie 2009, evenimentul va inaugura campanile de toamnă destinate diminuării numărului de victime ale accidentelor de circulaţie

“Zilele Parteneriatului Internaţional de Siguranţă Rutieră”
Bucureşti, în perioada 9-11 octombrie 2009, evenimentul va inaugura campanile de toamnă destinate diminuării numărului de victime ale accidentelor de circulaţie.
Manifestarea cuprinde “Forumul Siguranţei Rutiere” - 9 octombrie, Palatul Parlamentului sala Constantin Brâncuşi,
Adunarea generală a Federaţiei Europene a Victimelor Străzii – FEVR – 10-11 octombrie, Hotel SIR Lujerului,
Vizite documentare la autorităţi, instituţii, ONG care au atribuţii sau sunt preocupate de îmbunătăţirea siguranţei pe drumurile publice.
Cu acest prilej, oficialităţi din autorităţile centrale şi locale, politicieni, experţi, specialişti, voluntari, jurnalişti sau simpli cetăţeni afectaţi de spectrul pierderii vieţii pe şosele vor dezbate documente, statistici şi realităţi, vor face propuneri şi vor adopta rezoluţii pentru un parteneriat strategic în domeniu.
Având speranţa că sunteţi sensibil la problema vitală a siguranţei rutiere şi veţi sprijini acţiunile asociaţiei noastre, ne face o deosebită onoare să vă avem printre noi, în prezenţa conducerii celei mai importante şi active asociaţii europene din domeniu. Totodată, dacă veţi aprecia că este oportun şi benefic să aveţi o contribuţie activă (documentară, materială, morală, financiară etc.), putem conveni formula de evidenţiere a gestului (prezenţa pe materialele de publicitate ale manifestărilor, includerea unor acţiuni sau intervenţii în program etc.).

Cu stimă,
Ion Mihail
Preşedinte AVAC-MBJI

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-victimelor-accidentelor-de-circulatie-din-municipiul-bucuresti-si-judetul-ilfov/zilele-parteneriatului-international-de-siguranta-rutiera